Hogyan lehet lemenni alfába?
Figyelt kérdés
tudjátok. az az állapot amikor nem alszol, de nem is vagy ébren...valahol a kettő között vagy. tulajdon képpen meditáció vagy hogy is nevezik...mind1 szóval hogyan lehet?2010. nov. 14. 12:33
1/5 anonim válasza:
a lényeg, hogy egyedül legyél, ne zavarjon semmi és senki. Kényelmesen elhelyezkedsz, hanyatt fekve. Behunyod a szemed és próbálj meg ellazulni. Majd ha ez megvan számolj vissza 100- tól 1-ig lassan, de lényeg, hogy lásd magad előtt a számokat. Mire az egyhez érsz elvileg és nem alszol el, már abban az állapotban leszel...
2/5 anonim válasza:
Én lifttel szoktam. Komoly! Behunyod a szemed, elképzeled, hogy egy liftben állsz, ami süllyed lefelé. Sorban mutatja, hogy éppen hányadik emeleten vagy, 10-9-8...stb...3-2-1. Végül elkezd visítani, mint a tűzriadó, és bemondja, hogy "alfa állapot! alfa állapot!". Kinyílik a lift ajtaja, és ott állok egy sötét alagsori pincében, ami mindig tele van kitömött állatokkal, medve, róka, bagoly, ilyesmi. Fogalmam sincs, mért vannak ott. Néha megsimogatom némelyiket, akkor életre kel, és kiballag az ajtón, de legközelebb megint ott vannak. A pincéből nyílik a laboratórium, ahol vár egy kövér néger nő, Gaia, és régebben ott volt a Castanedás Don Juan is, de ő utált engem, soha nem szólt hozzám, nem segített, szóval elküldtem. Azóta csak Gaia van. :)
3/5 anonim válasza:
keress rá a neten.Alfa hang letöltése.Nem kell 100tól számolni visszafelé.Először 10-től,aztán 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!