Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll csak egy...

Az agykontroll csak egy hatástalan ezoterikus átverés vagy valóban vannak olyan részei, technikái amelyek hatásosak?

Figyelt kérdés
dec. 14. 12:50
1 2 3
 21/23 r.sentinel ***** válasza:
64%
Amikor ezoterikus temaban,mindenkit kiosztani probalsz es sajatos jelzokkel illetsz az rosszindulatu megnyilvanulas reszedrol, ha ezt nem veszed eszre az a te problemad. Nem valaszolsz arra amit irtam, kikerulod. Elettapasztalat mindhiaba ha nem fejlodsz. Mindenki leirogatja azt amit gondol es ez rendjen van, de ahogy te is elvarod hogy mas ne szoljon be neked ugy tolled is elvarhato ugyanez a viszonyulas. Igen, elfogadok olyan dolgokat amikre a tudoamny nem kepes valaszt adni, sot nem is erdeke alatamasztani es ez nekem igy tokeletes, mert megvan a valasztasi lehetosegem es nincs szuksegem a tudomanyos es az alltudoamnyos dolgokban kizarolag hinni (Covid-19).Tudom hogy nem jon be neked az en eletfelfogasom, nem is esedezem hogy elfogadd, de en legalabb tudom, hogy te ennyit ertesz a "hosszu" megtapasztalasaidbol es ket kulon uton vagyunk. Ettol meg jo ember vagy, csak mas mas tapasztalatokkal.
dec. 18. 14:34
 22/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

21. Akik hajlamosak fikciókban, álhírekben, konspirációs elméletekben hinni, ők eleve fordítva vannak összerakva, a fejlődést is úgy képzelik, hogy valaki visszafelé fejlődik.

De az nem fejlődés, hogy valaki elkezd hinni például szellemekben, túlvilágban, vagy épp asztrológiában, lehetne sorolni.

Kisgyerekként hiszünk esetleg a Mumusban, de utána fejlődünk és már nem hiszünk a Mumusban.

Arról én nem tehetek, hogy valakinek fájdalmat okoz a valósággal való szembesítés.

Általánosságban én is igyekszem egy kérdés megválaszolására szorítkozni. Ha utána látom, hogy többen is csak hajtogatják a misztikus fantazmagóriákat, azt már gyakran rájuk hagyom, ha egyébként velem nem kötekedtek, azaz nem akarják kétségbe vonni a szólásszabadságom.

Ez megfelel annak az iránymutatásnak, amit kaptam a "központból" is, amikor sajnos panaszt kellett tennem olyan zaklató személyiség ellen, amelyik notóriusan kötekedett itt velem, állandó veszekedéseket provokálva el akart üldözni, nekem parancsolgatni, hogy én ide nem írhatok szerinte.

De ilyen nincs, ki lett mondva konkrétan, hogy véleményem nekem is lehet. Legfeljebb ne akarjak mindenáron meggyőzni másokat, de azt én nem is akarom.

Csak tartsák tiszteletben mások is, hogy adott egy kérdés, arra itt bárki válaszolhat, legjobb tudása szerint, ez csak ennyi.

dec. 18. 18:38
 23/23 anonim válasza:

Inkább el kell fogadni, hogy mindenki amit mond, az csak VÉLEMÉNY, és nem igazság! A gyk-n megölnének egymást az emberek, mert képtelenek elfogadni azt, hogy amit ők gondolnak az nem az igazság, hanem csak egy szimpla vélemény. Igazából én a két oldal között állok, ugyanis 30 éve próbálok hinni a csodákban, de az tény, hogy sosem sikerült semmit sem bizonyítanom. Ámde van pár ismerősöm, aki bizony olyan képességek birtokában van, amit a jelenlegi tudomány nem tud semmivel sem mérni vagy képletekkel levezetni. Arra jutottam hogy pénzt adni spiri meg ezoterikus tanfolyamokra számomra kidobott pénz, ugyanis azok a képességek vagy vannak, vagy nincsenek. Ezt el kell fogadni! Ezt nem lehet semmivel sem begyakorolni, aki nagyon elvakult, az maximum bemeséli magának vagy csak szimplán hazudik.

Ami viszont sokat segített, az a látásmódom megváltozása. A lelki lenyugvás bármikor amikor csak akarom, a meditatív jelenben élés... ezek azért használható dolgok, bár semmi köze semmilyen hókuszpókuszhoz.

Amit még hozzátennék: ma ez a spiri-ezo téma nagyon divatos, nagyon sok pénzt hoz annak, aki meglovagolja a témát. Szóval ezt figyelembe kell venni!

dec. 28. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!