Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van itt olyan akinek nem...

Van itt olyan akinek nem kívánt mellékhatásokat okozott a meditáció? Vagy a manifesztáció?

Figyelt kérdés

Pl fura dolgokat látott-hallott utána, amiket nagyon nem szeretett volna.

Azt mondják, sok agykontrollos köt ki a diliházban.

Hogy lehet megtartani egy egészséges határt?

okt. 5. 19:56
1 2
 1/14 anonim válasza:
37%
Szívsz hozzá valamit?
okt. 5. 19:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Te?
okt. 5. 20:03
 3/14 anonim válasza:
47%
Nem vagyok jártas meditációban, de én olyan hedonista típus vagyok, aki a nem kötelező dolgok közül csak azt csinálja, ami jólesik. Szóval én ilyen esetben nem erőltetném a meditációt, akárki akárkit mond.
okt. 5. 21:04
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

A szcisek már a kontroll előtt kezelésre szorulnának.

Sajna a meditációnál elfelejtik megemlíteni, hogy az erőltetett és nem megfelelő légzés, testtartás és meditáció okozhat problémákat. Érdemes ezzel többet foglalkozni. Kezdeti stádiumban még egyszerű kezelni, később már nem annyira. Tipikus a rossz légzésből eredő problémahalmaz. A túlhajtott mozgás is probléma lehet.

Alapvető tanács: nem szabad erőltetni a meditációt, az ászanákat és a légzést sem. Ha nem megy hagyni kell. A türelem a legfontosabb. Ha könnyedén megy, az a jó, ha erőlteted, akkor lehetnek tüntetek. De ezt az oktatónak is illene elmondani, ha nem csak a táncikálás menne a jóga órán.

okt. 5. 21:49
 5/14 Krampusz1 ***** válasza:
85%

Válaszd szét a spirituális gyakorlást és a való világot.

Amikor meditálsz, csináld, láthatsz-hallhatsz dolgokat, de ne tulajdonítsd nekik jelentőséget, érzelmek, érdeklődés nélkül szemlélődj, és ha befejezted, hagyd ott ezeket a dolgokat.

okt. 6. 08:07
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Van valahol egy oldal ahol agykontrollosok írják le a tapasztalatukat. Régebben olvastam. Na ott voltak ilyen negatív durva dolgok
okt. 11. 23:04
 7/14 A kérdező kommentje:

#6 konkrét személy manifesztálása.

Egy tűzoltó csávót akartam visszamanifesztálni az életembe.

Először csak minden nap szembejött egy szerkocsi az utcán, aztán már napi három, aztán ütvefúró mellettem gyulladt ki az utcán, aztán már be is kopogtak hozzám a tűztók, mert a szomszédomnál gázszivárgás volt, mindez egy nyár alatt.

Aztán megőrült a telefonom, magától hívta ötpercenként a 112-t.

Aztán a végén arra ébredtem, hogy kikapcsolat állapotból is hívta, és a diszpécser kiabálására ébredtem, hogy miben segíthetek, miben segíthetek, falhoz kellett vágnom.

Amint lemondtam a fickóról elmúltak ezek.

Na erre köss masnit.

okt. 14. 17:17
 8/14 A kérdező kommentje:
*ütvefúró=légkalapács
okt. 14. 17:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Vannak bajok
okt. 14. 21:01
 10/14 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂 szia szia, vannak
okt. 14. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!