Milyen sikereket értetek el a manifesztációnak köszönhetően?
Csináltam egy weboldalt, hogy kell csinálni.
Még képzem magam, de nem sok olyan van amiről ne tudnék.
Még lehet fogom az oldalt változtatni.
Semmit. Alapelvük, hogy kívánj valamit, és aztán engedd el. Na, most ha egy munkahelyet szeretnék, hogyan manifesztálódik, ha nem jelentkezem sehova?
Ez olyan, hogy ha beválik, akkor a manifesztáció működik, ha nem, akkor rosszul manifesztáltál.
Az emberek 99.999%-a közelében sincs annak, ami a lényeg lenne. Ennek köszönhetően ez csak cirkuszi mutatvány. Lehet benne hinni, mondanám hogy ez legalább ingyen van, de ez még sincs így. Bizonyára az elegendő hogy gondolj valamire, meg hallgass zenéket. Ennyi erővel repülni is tudsz. Ez nem teremtés, hanem csak fókuszálás.
Figyelj mekkora varázsló vagyok! Azt akarom hogy holnap sok-sok piros színű autót láss az utcán!
Várom a beszámolókat! Egyébként én pszí-energia kócs vagyok és gondolattal teremtő nagymester!
"Semmit. Alapelvük, hogy kívánj valamit, és aztán engedd el. Na, most ha egy munkahelyet szeretnék, hogyan manifesztálódik, ha nem jelentkezem sehova?"
Nem, nem ez az alapelvük hogy el kell engedni. XD Ez az elengedés egy jó nagy hülyeség egyébként.
A tettek (jelentkezés) is manifesztáció.
1, Párkapcsolatok (az elsőt úgy hogy előtte nem csókoloztam se, zéró tapasztalat és negatív önbizalom volt előtte)
2, Önbecsülés fejlesztés (szintén negatív önbizalom miatt)
3, Fulladásos betegségem meggyógyítása
4, Emberi kapcsolatok jelentős fejlesztése (vissza is jeleztek szóban hogy felszabadultabb vagyok emberek között stb.)
5, Pénzügyi lehetőségek (munkahelyen kívül)
6, Ideális munkahely (ideális főnök, körülmények, munkatársak)
7, Fóbia feloldása
Lassan 20 éve foglalkozom a témával.
30F
7. Cimbi, én 48 vagyok, és 13 éves korom óta benne vagyok! Elmondom neked hogy nincs és nem is létezik manifesztáció. Én nem kevés pénzt öltem bele, circa 10MFt-ot ez idő alatt. Utazások, rendezvények, könyvek, találkozók, előadások, kísérletezések stb. Tudod mi van? Az hogy az ég világon soha senki nem tudott még laboratóriumi körülmények között a semmibő valamit létrehozni. Nem működik! Ami ma nyomnak, annak a 99.999999%-a hamis marhaság, kizárólag az emberek lehúzására jó.
Egyetlen dolgot tudsz tenni ebben a 3 dimenziós fizikai valóságban. Felemeled a s*gged, és napi szinten teszel önmagadért. Ebben a világban a gondolatunk által vezérelve a két kezünk segítségével teremtünk és alkotunk. Vagy szellemei terméket, tanítást hozunk létre. Nincs hókusz-pókusz, meg nincs kvantum világ meg egyéb csodaszerek meg helyek.
Amit te elértél, az önmagadnak köszönheted, a gondolataidnak. Senki és semmi nem tett hozzá egy fikarsznyit sem. Te csináltad. Ahogyan én is. Az összes sikerem a kitartásom eredménye, egy kis vékony szőke gyerek voltam, az utolsó a sor végén. Én is hinni akartam benne hogy van valami csodaszer ami majd kihúz a sz*rból. Vot is! Saját magam. Isten vagyok, mert meg van bennem és benned, bárkiben az isteni szikra. Teremteni tudsz! Élj vele.
Itt jelenleg ez a szabály, nem más dolgokban kell keresni a megváltást! Itt dolgozni kell, kellenek a saját jó gondolatok, kell a kitartás az energia. Aztán létrehozol valamit!
Aki meg jön ezzel a marhasággal hogy manifesztáljon valamit, az meg lusta és buta ember. Ki merem jelenteni, én is az voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!