Mi lehet az oka annak, hogy nem teljesül be egyik manifesztációm sem mostanában? 27N
(Rövid sztori rólam: olyan 5-6 éve foglalkozom a témával és boszorkánysággal is, voltak már komolyabb és sikeres manifesztek. 27 vagyok, nem egy komolytalan tini a Tiktokról. Idōsebb boszikat gyerekkorom óta is ismerek)
Próbálok konkrét személyt/sikereket a tanulmányaimban/karrieremben bevonzani és nem megy. Nem az van, hogy nem nekem való az a személy/cél.Próbaként be akartam vonzani mást is, amirōl tudtam, ez biztosan összejön... és nem. A legegyszerūbb dolgok sem. Blokkoldás/rezgésemelés/holdfázis követése jöhetne szóba, nektek van még ötletetek? (Kérlek csak az írjon, akit érint a téma, mert tudom sokan vagyunk és negativitás helyett görgessetek tovább )
#1 köszönöm, igen ez a legnehezebb része
#2 értō olvasás..nem látod,hogy írtam,voltak sikereim?
"értő olvasás" - hű, de megmondtad most...
És az nem merült fel, hogy csak Te magyaráztad bele sikernek?
Persze az univerzum a Te vágyaiddal van elfoglalva...
A bevonzás nem működik, ha közben nem teszel érte tevékenyen, hanem csak várod a sikert. Tenni is kell érte!
Ahogy mondani szokták: segíts magadon, és az Isten is megsegít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!