Ha kívülről latom a magam, nem teljesül a vonzas?
Évek ota alkalmazom a vonzas törvényét, teljesen el tudom hinni es maximális érzelmekkel átérezni a jelenben amit akarok (teszek is érte mielőtt valaki fenn akadna ezen). Annyira, hogy furcsa a valóság gondolata miutan beleeltem magam helyzetekbe. Mégsem működik es azt hiszem rájöttem, hogy miért es kiváncsi lennék mások véleményére. Lehetseges, hogy az a baj, hogy kívülről latom magam amint bemegyek a vágyott munkahelyre, ahogy boldog vagyok a párommal, ahogy sikeres vagyok, stb.? Lehet az a baj, hogy nem azt képzelem, hogy bemegyek az álom cég ajtaján, hanem hogy latom magam bemenni, kb mint egy másik embert (aki en vagyok)? Tehát mintha egy rólam szóló filmet néznék. Sokszor tapasztaltam azt is, hogy mással történik meg amit en akarok. Ez is ezt az elméletet magyarázza? A nézőpont lenne a lényeg? Hogy sosem képzeltem el, milyen oda bemenni, csak láttam azt a valakit aki “en vagyok”?
Ti hogyan képzelitek el a vagyaitokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!