Mitől teljesül most hirtelen minden, amire csak gondolok?
Figyelt kérdés
Vannak olyan időszakok, amikor jobban tud valaki vonzani? Vagy mitől lehet ez? Ami eszembe jut, megjelenik 2 napon belül. Nem minden pontosan úgy, de valahogy előjön. Pl: rég nem láttam egy filmet es eszembe jutott egy jelenet erre leadta a tv másnap. Egy ismerősöm szobahozta egy régebbi barátomat, akivel egy éve nem beszéltem, erre a barát 2 nap múlva megkeresett. Meg sorolhatnám.. Rengeteg dolog lett igy hirtelen es eddig soha. Csak ragadjam meg és vonzzak be mindent amit akarok ebben az időszakban? Valakinek volt már ilyen? :)2016. okt. 30. 15:53
1/20 anonim válasza:
Az éppen domináns agyhullámod is okozhat ilyet, ha bétánál mélyebben vagy (alfában vagy alvás közben thétában).
2/20 A kérdező kommentje:
De éber állapotban nem lehetek alfánál mélyebben, nem?
2016. okt. 30. 16:50
3/20 A kérdező kommentje:
Bocsi félre olvastalak! Ugy értem nem lehetek éber állapotban alfaban. Hogy érted?
2016. okt. 30. 16:53
4/20 anonim válasza:
Lehetsz éber állapotban alfában! Thétában is, csak az már "más világ". Ott már nemigen tudsz gondolkodni, amint elkezded kijössz belőle!
5/20 anonim válasza:
Ha csinálsz is valamit akkor szokott működni a dolog:D Attól, hogy erősen gondolsz rá nem lesz 500 milliód.
6/20 anonim válasza:
Tenni kell érte, kint is, bent is! Ahogy az előttem szóló mondja!
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze, amiket szeretnék elérni, azokért teszek is folyamatosan, nem akarok hirtelen 500 milliót ide varázsolni :) Viszont azokért az apróságokért amiket írtam, nem kellett tenni semmit, ezek csak megtörténtek. Ezért kérdeztem, hogy akkor most "gyorsan" koncentráljak e a vágyott dolgokra :)
2016. okt. 30. 18:07
8/20 A kérdező kommentje:
Mert ugy tűnik most könnyebben mennek a dolgok.
2016. okt. 30. 18:08
9/20 anonim válasza:
Hát figyeld meg, hogy mihez köthető ha jobban mennek és mihez köthető ha nem! Kedved, hozzáállásod, gondolkodásod, mennyire hiszel benne, stb.
10/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezért is furcsa, mert a napokban kellemetlenebb híreket kaptam, és szorongóbb vagyok most, nem érzem jol magam. És megis most történik ez..
2016. okt. 30. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!