Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mitől teljesül most hirtelen...

Mitől teljesül most hirtelen minden, amire csak gondolok?

Figyelt kérdés
Vannak olyan időszakok, amikor jobban tud valaki vonzani? Vagy mitől lehet ez? Ami eszembe jut, megjelenik 2 napon belül. Nem minden pontosan úgy, de valahogy előjön. Pl: rég nem láttam egy filmet es eszembe jutott egy jelenet erre leadta a tv másnap. Egy ismerősöm szobahozta egy régebbi barátomat, akivel egy éve nem beszéltem, erre a barát 2 nap múlva megkeresett. Meg sorolhatnám.. Rengeteg dolog lett igy hirtelen es eddig soha. Csak ragadjam meg és vonzzak be mindent amit akarok ebben az időszakban? Valakinek volt már ilyen? :)
2016. okt. 30. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Megvan az oka tuti!
2016. okt. 30. 19:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Inkább úgy fogalmazok, hogy idén sok kellemetlen hírt kaptam, rengetegszer szorongtam, féltem, sokszor éreztem rosszul magam, a dolgaim nagy része rosszul ment és a napokban kapott hírek hallatán mondtam azt, hogy na most elég volt, ez volt az utolso csepp a pohárban, hogy történhet meg még ez is?! Amikor megtörtént, akkor viszont meg is nyugodtam. Mert úgy éreztem, hogy ez volt a legfélelmetesebb, több rossz már nem jön, bekövetkezett ez is. Utána ugyan rosszul éreztem/érzem magam, de talán most kezd minden valóra válni, mert már nincs mitől félnem, és jöhetnek azok a dolgok, amikre vágyom? Végre vége, és eljön az én időm?!
2016. okt. 30. 19:16
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha ez nem is tudatos, lehet azert, mert pár napja felszabadultam? Es hiába esik rosszul amit megtudtam, valahol melyen tudom, hogy mar nincs mitől félnem, felszabadultam? Es ez beindithatta a dolgokat?
2016. okt. 30. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze! Akár az is, hogy nem görcsölsz rá, nem vagy feszült, magyarul úgy jó lenne, de leszarod. :)
2016. okt. 31. 12:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem teljesen igy értem. Hanem minden valóra vált amitől féltem es mar nincs mitől félnem ezért szabadultam fel es nem felek. Igy válhatnak valóra mostantól azok a dolgok amiket szeretnék :)
2016. okt. 31. 14:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Velem hasonló (volt) a helyzet, de nálam másodpercekkel később már bekövetkezett. Tehát bevillant és megtörtént. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, csak meglepő volt. Aztán már fel se tűnt. Valójában azt sem tudom, mikor szűnt meg.
2016. okt. 31. 16:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, Neked ez milyen lelki állapotban következett be?
2016. okt. 31. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Átlagos volt és mindennapos, nem volt semmi extra körülmény (pl. rosszkedv, magány vagy ilyesmi).
2016. okt. 31. 18:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanezek vannak.És én rájöttem,hogy ezek miért vannak.Mert van egy pasi akit már 2 éve nem láttam,totál bele vagyok zúgva,nincs most barátnője se.mostanában eszembe jutott,hogy felkéne keresni,de nem igazán merem.kb.2 hónapja küldi az univerzum,hogy felkéne keresnem.és ezek a jelek,véletlenek mind a pasihoz köthetők.egyszerüen elképesztőek ezek a véletlenek.szóval felfogom keresni,mert már biztos vagyok a dolgomban.Neked is azért küldheti az univerzum ezeket a jeleket,véletleneket,mert van egy vágyad,célod,és segÍt a helyes döntésben.
2016. nov. 3. 09:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De ezek egymástól független apróságok igazából, tehát semmi közük a celjaimhoz. Az csak ugy eszembe jutott, hogy ha ezek csak ugy egy gondolatra előjönnek, akkor a célokkal is működhet! :)
2016. nov. 3. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!