Mitől teljesül most hirtelen minden, amire csak gondolok?
Figyelt kérdés
Vannak olyan időszakok, amikor jobban tud valaki vonzani? Vagy mitől lehet ez? Ami eszembe jut, megjelenik 2 napon belül. Nem minden pontosan úgy, de valahogy előjön. Pl: rég nem láttam egy filmet es eszembe jutott egy jelenet erre leadta a tv másnap. Egy ismerősöm szobahozta egy régebbi barátomat, akivel egy éve nem beszéltem, erre a barát 2 nap múlva megkeresett. Meg sorolhatnám.. Rengeteg dolog lett igy hirtelen es eddig soha. Csak ragadjam meg és vonzzak be mindent amit akarok ebben az időszakban? Valakinek volt már ilyen? :)2016. okt. 30. 15:53
12/20 A kérdező kommentje:
Inkább úgy fogalmazok, hogy idén sok kellemetlen hírt kaptam, rengetegszer szorongtam, féltem, sokszor éreztem rosszul magam, a dolgaim nagy része rosszul ment és a napokban kapott hírek hallatán mondtam azt, hogy na most elég volt, ez volt az utolso csepp a pohárban, hogy történhet meg még ez is?! Amikor megtörtént, akkor viszont meg is nyugodtam. Mert úgy éreztem, hogy ez volt a legfélelmetesebb, több rossz már nem jön, bekövetkezett ez is. Utána ugyan rosszul éreztem/érzem magam, de talán most kezd minden valóra válni, mert már nincs mitől félnem, és jöhetnek azok a dolgok, amikre vágyom? Végre vége, és eljön az én időm?!
2016. okt. 30. 19:16
13/20 A kérdező kommentje:
Ha ez nem is tudatos, lehet azert, mert pár napja felszabadultam? Es hiába esik rosszul amit megtudtam, valahol melyen tudom, hogy mar nincs mitől félnem, felszabadultam? Es ez beindithatta a dolgokat?
2016. okt. 30. 19:21
14/20 anonim válasza:
Persze! Akár az is, hogy nem görcsölsz rá, nem vagy feszült, magyarul úgy jó lenne, de leszarod. :)
15/20 A kérdező kommentje:
Nem teljesen igy értem. Hanem minden valóra vált amitől féltem es mar nincs mitől félnem ezért szabadultam fel es nem felek. Igy válhatnak valóra mostantól azok a dolgok amiket szeretnék :)
2016. okt. 31. 14:26
16/20 anonim válasza:
Velem hasonló (volt) a helyzet, de nálam másodpercekkel később már bekövetkezett. Tehát bevillant és megtörtént. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, csak meglepő volt. Aztán már fel se tűnt. Valójában azt sem tudom, mikor szűnt meg.
17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, Neked ez milyen lelki állapotban következett be?
2016. okt. 31. 17:45
18/20 anonim válasza:
Átlagos volt és mindennapos, nem volt semmi extra körülmény (pl. rosszkedv, magány vagy ilyesmi).
19/20 anonim válasza:
Velem is ugyanezek vannak.És én rájöttem,hogy ezek miért vannak.Mert van egy pasi akit már 2 éve nem láttam,totál bele vagyok zúgva,nincs most barátnője se.mostanában eszembe jutott,hogy felkéne keresni,de nem igazán merem.kb.2 hónapja küldi az univerzum,hogy felkéne keresnem.és ezek a jelek,véletlenek mind a pasihoz köthetők.egyszerüen elképesztőek ezek a véletlenek.szóval felfogom keresni,mert már biztos vagyok a dolgomban.Neked is azért küldheti az univerzum ezeket a jeleket,véletleneket,mert van egy vágyad,célod,és segÍt a helyes döntésben.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De ezek egymástól független apróságok igazából, tehát semmi közük a celjaimhoz. Az csak ugy eszembe jutott, hogy ha ezek csak ugy egy gondolatra előjönnek, akkor a célokkal is működhet! :)
2016. nov. 3. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!