Mi lehet az oka annak, hogy nem teljesül be egyik manifesztációm sem mostanában? 27N
(Rövid sztori rólam: olyan 5-6 éve foglalkozom a témával és boszorkánysággal is, voltak már komolyabb és sikeres manifesztek. 27 vagyok, nem egy komolytalan tini a Tiktokról. Idōsebb boszikat gyerekkorom óta is ismerek)
Próbálok konkrét személyt/sikereket a tanulmányaimban/karrieremben bevonzani és nem megy. Nem az van, hogy nem nekem való az a személy/cél.Próbaként be akartam vonzani mást is, amirōl tudtam, ez biztosan összejön... és nem. A legegyszerūbb dolgok sem. Blokkoldás/rezgésemelés/holdfázis követése jöhetne szóba, nektek van még ötletetek? (Kérlek csak az írjon, akit érint a téma, mert tudom sokan vagyunk és negativitás helyett görgessetek tovább )
Fogalmam sincs mi ez a manifesztáció, meg a boszorkányság hogy jön ide, de agykontrollal nekem akkor nem sikerül mert nincs elég hitem, kitartások és több az alap negatív gondolatom. Olyankor felveszek diktafonra pozitív allitasokat amik illenek az elethelyzetemhez, azt hallgatom addig amíg át nem mosódik az agyam a sok a negatív szartól. Utána kb 2 hét max 3 hónap alatt megoldódik
De én ha nem egy megoldásra koncentrálok hanem h oldódjon meg a lehető legjobban amin dolgozni akarok
Régen sem igazán működött, nem csak manapság,. Régebben több olyan motívuma volt, ami igazság, és ami harmóniában van a létezéssel, manapság pedig nincs annyi igazság a manifesztációdban és a lényege és a lét közti harmónia is kevesebb. Főleg a hogyan.
A manifesztálás az, hogy érzed és tudod, hogy valami helyén való, megkeletkezhet, és te megkeletkeztetheted, és meg is teszed ha úgy döntesz, és kéred felsőbb testvéreinket, hogy ebben támogassanak, tisztítsák ki amit kérsz.
Te mintha csak azt tennéd ebből, hogy tudod, hogy megkeletkezhet.
De a lényeges probléma akkor is a lényegekben van, a leírhatatlan réteg. Túl istenhűtlen a forma ahogy gyakorolsz. Nincs eléggé harmóniában a szellemi fejlődéseddel. Mondhatni nem úgy kéred, ahogyan szükséged lenne rá, így túl nagy része a kérésednek az, ami nem jó, ezért nem tudja az univerzum felkapni.
#13 köszönöm
#15 köszönöm
Tehát nem kell csinálni semmit, de legyen valami. Hát bameg azért születtél ide embernek, hogy itt ebben a rendszerben teremts. Tudod... gondolat, a két kezed, idő és energia. Itt ez a szabály. Valahogy évezredek óta nem sikerül senkinek az, hogy gondolat... majd a többi lépés kihagyva... majd hip-hop ott is van a gondolat megtestesülve.
Mondom ezt úgy, hogy 48 évesen, több mint 30 évig nyakig voltam benne ebben a témában. Duma, duma, duma. Minden csak duma! Nincs csoda. Véletlenek vannak, bár azok sem azok, hanem földi események sorozata, amik fura eredménnyel záródnak. 30 év alatt voltam már majdnem okkult, extrém optimista, éltem remeteként, voltam extrém emberséges, voltam extrém hívő, kb 200 könyvet olvastam a témában, voltam vagy 1000 előadáson, voltam szent helyeken, van egy rakás talizmánom, ha valaki akkor én elkövettem mindent hogy kézzel fogható bizonyosságot szerezzek. Aztán tudod mi lett a vége? Egy baromi nagy nulla. Amikben sok ember hisz, az mind megmagyarázható, a legtöbb "trükköt" illúzionisták használnak. Amiket csodáknak mondanak, azok természetes dolgok. Az emberek az életüket ropotpilóta módban élik. Ha kikapcsolod, elkezded figyelni a valóságot, ezt látod csodának, meg hú de fura eseményeknek. A többség már azt sem veszi észre ha süt a nap, mert már csak az online térben él. Csodák? Most? Az van hogy a yt mossa az agyakat, bárki csinálhat videókat, a jóhiszeműségre alapozva szinte szektássá tesz embereket. Nincsenek csodák, de ez túl elkeserítő érzés lenne, így marad a tiltakozás az ész érvek ellen. Nekem is óriási csalódás volt, nem tagadom! Pedig nekem jó családom van, nem voltak defektek az életemben, nem menekültem semmi elől. Ma sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!