Jelent valamit, hogy ha manifesztáció közben kiráz a hideg?
Figyelt kérdés
Nagyjából 25 percig meditációs manifesztáltam, és hirtelen kirázott a hideg, de annyira, hogy mindenem megremegett... hallottam, hogy talán ez azt jelenti, hogy úton van, valaki tudna erről többet mondani vagy, hogy egyáltalán mik az egyértelmű jelei ennek.aug. 8. 13:59
1/3 anonim válasza:
Uton vagyok igen, remegj mint a kocsonya... fajdalmas lesz az @n‐l manifesztacioja. :)
3/3 r.sentinel válasza:
A manifesztacio alatt a lelek a fizikai test altal "jelez", ami pl szamomra visszaigazolaskent tapasztalom meg hogy teremtodik, arra vonatkozoan amin dolgozok. Ez egy pozitiv dolog.Csak igy tovabb, de nem visszaelni vele, az eremnek ket oldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!