Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges hogy irányították...

Lehetséges hogy irányították előre az eseményeket, vagy van logikus földi magyarázat is?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy sokan a lustaságunk számlájára írják azt hogy már 10 éve nem találtunk erre logikus választ.

Munka után tartottunk hazafelé a brigáddal. Akkoriban egy épitkezésen dolgoztunk.

Útközben nagy sebességel megelőzött bennünket egy Corsa, amelyben egy férfi és egy nő ült.

Arról kezdtünk el beszélgetni, hogy nem jó ötlet vizes úton 120-szal hajtani. Szó volt a biztonsági övről is. Tíz kilométerrel feljebb az úton bekövetkezett az elképzelhetetlen. A Corsa levolt sodródva az útrol, fel volt tekeredve arra a vasbeton villanyoszlopra, amit kicsvart. Esélytelen volt segíteni, mindketten a helyszínen meghaltak. A tűzoltóknaknak teljesen szét kellett vágniuk szószerint mindent, hogy hozzáférjenek a holttestekhez.

Sokkoló volt. Olyat is láttunk, amit nem szabad.

Ezt előre megéreztük?

aug. 4. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vele meg lehetett dumálni.

De amugy több munkáltatóval is lehet egyezkedni simán.

Annál a bácsinál egy sima üzemi féle munka volt, de kisvállalkozó és pár emberrel dolgozik csak. Családias az egész. És alapvetoen a munkatársak kozt is volt olyan is akit nyugdij mellett foglalkoztatott, akit sehova nem alkalmaztak volna valszeg. Jóformán az embereknek segít.

De aztán a másik melomat ami meg irodai is úgy kezdtem hogy pl részmunkát akartam meglett, ő is mindig ideadta a pénzem aztán ahogy telt az idő átvett 8 ba, ott is egy nagycsomót lehetett variálni a bérrel is pl minimálra jelent csak be a többit ideadja kp-ben, plusz nála igy 6 órával többet kerestem mint mások bejelentett 8 órában, aztán mivel amugy mindenhol jó munakerő vagyok átvett 8 ba is, nála pl bért is dupláztam.

És hiába kerestem másik munkát hogy rendesen a valodi munkabérre bejelntve kapjak annyit, nem találtam mert máshol kevesebbet ajánlottak mindig. Soha nem érte meg váltanom.

De aztán 6 év mulva lefelé ívelt a cég, na és akkor mikor váltanom is kellett, 3 honapon belul lett olyan munkám ami megad annyit nettoban és be is jelent arra. Addig meg 6 évig se érte meg váltanom.

aug. 4. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam homeoffice-ban kell melózni. Imádják, meg én is. sosincs vita, minden időre kész van, mindenki boldog. Nem kell lelki bajokat hallgatnom, nincs üresjárat.
aug. 4. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is home office lett mikor beutott a covid főleg. Aztán kombinált.
aug. 4. 22:19
 14/14 anonim ***** válasza:
39%
Ne üljetek fel neki, ez a módszere, Facebookról bemásolt megint egy történetet. Nem bír leállni.
aug. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!