Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges hogy irányították...

Lehetséges hogy irányították előre az eseményeket, vagy van logikus földi magyarázat is?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy sokan a lustaságunk számlájára írják azt hogy már 10 éve nem találtunk erre logikus választ.

Munka után tartottunk hazafelé a brigáddal. Akkoriban egy épitkezésen dolgoztunk.

Útközben nagy sebességel megelőzött bennünket egy Corsa, amelyben egy férfi és egy nő ült.

Arról kezdtünk el beszélgetni, hogy nem jó ötlet vizes úton 120-szal hajtani. Szó volt a biztonsági övről is. Tíz kilométerrel feljebb az úton bekövetkezett az elképzelhetetlen. A Corsa levolt sodródva az útrol, fel volt tekeredve arra a vasbeton villanyoszlopra, amit kicsvart. Esélytelen volt segíteni, mindketten a helyszínen meghaltak. A tűzoltóknaknak teljesen szét kellett vágniuk szószerint mindent, hogy hozzáférjenek a holttestekhez.

Sokkoló volt. Olyat is láttunk, amit nem szabad.

Ezt előre megéreztük?

aug. 4. 09:38
1 2
 1/14 Benyovszky Oszkár ***** válasza:
0%
Előző este nem a Végső Állomás című filmet nézted?
aug. 4. 09:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tíz kilométerrel feljebb az úton bekövetkezett az elképzelhetetlen."

Mi volt ebben az elképzelhetetlen? Én ezt csak úgy mondanám, hogy na, rászóltunk! Vagy: na tessék, csak mondani kellett!

Amikor nálunk megcsinálták a kerékpárutat a kellős közepén hagyták a villanyoszlopokat, mert így volt hely. Mondom előbb utóbb valaki úgy nekimegy valamelyiknek, hogy ihaj! Mit ad isten pár nap múlva beb...va én mentem neki az egyiknek a sötétben! A jövőbe láttam volna? Vagy mi lehet a magyarázat?

aug. 4. 10:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

En olyat láttam (mentem a boltba)hogy lakótelep bekötőről egy öreg tata ugy hajtott ki a 4 sávos főutra a 4 sávon át hogy senkit nem nézett jonnek e a főúton vagy nem hanem nagygázzal bele a közepébe a forgalomnak és mindenki engedje el őt. Így indult el valszeg otthonrol.

Aztán bevásároltam és mentem vissza hazafelé. Erre láttam hogy trélerrel hozzák az agyontört kocsiját. Hát nem tudom ilyen vezetéstechnikával meddig jutott el épségben..

Meg mi lett a tatával de minimum kórház, ahogy elnéztem a sz.rrá tört kocsit.

aug. 4. 10:49
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Jövőbelátásrol nekem más sztorijaim vannak.

Pl atmentem anyához hogy főzzunk egyutt

De mondta randija lesz menni akar. Mondtam neki menjen már kesobb. Hát nem. Erre megszolalt a teloja es hivta a palija hogy csúszik, rakják már át pár orával kesobbre..én meg ott ujjongtam örömömben :Danyám mikor letette elhűlt hogy én boszorkány vagyok biztos:D

Vagy pl egyik bnom elado volt az egyik uzletben. Az akkori barátom meg ilyen kéjenc tipus hogy minden csaj erdekli. Es amikor arra mentunk megkérdezte a párom hogy nem ebben az üzletben dolgozik a bnőd? Én meg bekamuztam hogy nem, hanem hogy egy xz lakótelepen van (jóóó messzire innen).

Erre mit ad isten masik héten mondja a bnőm hogy átment az xz lakótelepi másik uzletbe dolgozni:D

Aztán tesomnak soha nem tudtam megjegyezni mi a munkakore vmi rendszergazda fejlesztő plusz gazdasági f.sz se tudja mikyen penzugyi izé, igy amikor kerdezték mit dolgozik tesod mindig rávágtam hogy nem tom de vmi nagy fej csoportvezető.

Erre 1 honap es tesom bejelentette hogy feltették csopveznek!:D

Vagy van egy csaj aki minden pasimra rámszáll. És elkezdett faggatni az aktuális barátomrol. Osszevissza kamuztam neki hogy a mostani pasim 190 magas kek szemű az xy téren lakik a szüleivel es kitaláltam valami faék nevet amibol van ezer pl nagy zoltan.

Erre a baratommal szakitottunk es osszejottem full random egy idegen pasival aki...190 mag kékeszemu pont a kórháznál lakik es a szüleivel és Zoli..🤣

Vagy volt olyan hogy nem volt munkam penzem kitaláltam hogy olyan munkahely kell ami kozel van ne legyen bejárási koltség egy kedves öreg legyen a főnök ne vmi nárci gyökér es heti kifizetés is legyen. Elindulni jó lenne ilyen.

Na pipa ez is. 1 honap es a lakhelyemtol 10 percre egy idos vállalkozo keresett embert kedves öreg és hetente ki is fizetett..

Néha en is elgondolkodom hogy én a jövőbe látnék vagy vonzás tv e lennének e ezek, vagy a "hitetek hegyeket mozgat meg"? Vagy hogy az istenbe?

aug. 4. 10:59
 5/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"nem jó ötlet vizes úton 120-szal hajtani."

Valóban nem jó ötlet. Ennek lett eredménye. Azért valljuk be, elég nagy esélye volt, hogy így végzik. A földi magyarázat pedig a fizika.

aug. 4. 12:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

4: Nekem találjál már ki valami jót, légyszi!

Az Elragadtatást szeretném, a Mennybe kerülni minél hamarabb! Ez mikor, hogy lesz? De 1 héten belül legyen! <3

aug. 4. 12:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, amikor szólok a lányomnak, hogy ne rohangáljon a szőnyegen, aztán elesik, akkor előre láttam a jövőt...

Mégis mi olyan elképzelhetetlen abban, hogy végül bekövetkezett a baleset? Ti is láttátok, hogy erre van esély.

aug. 4. 14:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi extra, pláne nem jövőbe látás. Ez sima következtetés. Vizes úton könnyű megcsúszni, pláne nagy sebességgel. Pont ezért jutott nektek is eszetekbe.
aug. 4. 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel eleve megállapítottátok, hogy nem az útviszonyoknak megfelelöen haladnak, nem csoda, hogy baleset lett belöle, a Corsa meg nem túl biztonságos autó ütközésnél.
aug. 4. 17:56
 10/14 anonim ***** válasza:
hetente milyen munkát fizetnek ki?
aug. 4. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!