Hogy lehetséges, hogy bár tudatosan álmodom, nagyrészt nem emlékszem az álmaimra?
Figyelt kérdés
Egészen fiatal korom óta irányítóm az álmaim kimenetelét, és régen szinte mindig emlékeztem is.
Már körülbelül 2 éve, az álmaim 90% elfelejtem, vagy teljesen vagy az első néhány percben, pedig még mindig kontrolárom. Ez mitől lehet? Hogy lehet rajta változtatni?
márc. 17. 11:47
1/2 anonim válasza:
A tudatos álmaidban érzed mindig hogy mikor fogsz felkelni? Vagy sodródsz tovább?
Ha tudod hogy felébredni készülsz , akkor azonnal pl mantrázd hogy felkeléskor emlékszek mindenre… amit felébredsz azonnal írd le a telefonodba a történéseket.
Én is pl a jegyzeteimbe írom a tudatos álmaim, kb 1 napig emlékszem rájuk, ha addig nem írom le akkor megszívom.
Nálad úgy látszik hamarabb eltűnnek, ezért kéne felkeléskor azonnal felírnod. Amihez sok akarat erő is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!