Sikerült már valakinek társat találnia a vonzás törvényével?
Bármilyen nehez is elfogadni. Nincs ilyen!
A munkát nem lehet megspórolni.
Sportolj, tedd rendbe az életed és próbálkozz amikor csak lehetőséged adódik.
Igen de mire oda jutottam mar nem erdekelt a dolog
Az a baj hogy mindig mindent akkor kapok meg amikor mar nem erdekel es leszarom
Olyan már többször történt velem hogy adott személyre gondoltam, elég sűrűn...
Majd valamivel később találkoztam is vele, de nem vettem fel vele a kapcsolatot semmilyen szinten.
Vagy volt hogy reagált közösségi oldalon a képemre, hol ott már nagyon rég nem...
Nekem csak olyan nőket sikerült bevonzanom, akik tőlem idősebbek voltak, agresszívek, rendszeresen ittak, gyereket nem akartak vagy azért, mert volt nekik vagy mert nem, és mindig azt mondták "erre a sz*r világra minek?". Amazonnak tartották magukat, mindegyik magánál fiatalabb férfit akart. Férfiak szaros gatyáját ők ugyan nem mossák, náluk egyetlen egy férfi se zabáljon, de viszont a férfi jól keressen. Ha vigyázzba álltam náluk az volt a bajuk ha nem, akkor meg az. Természetesen a szexet is csak akkor és úgy ahogy azt ők akarták. Legjobb az volt amelyik egy másik férfit hozott a nyakamra, hogy nem e a saját nememhez vonzódom. De volt olyan is amelyik folyamatosan köpködött ( szerencsére nem engem).
Lehet valamit rosszul csináltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!