Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi a különbség a tudatos...

Mi a különbség a tudatos álmodás és az ábrándozás között? Ha az egyik megy akkor a másik miért nem?

Figyelt kérdés

Minden este ábrándozok elalvás előtt, csak így tudok elaludni. Mindig kitalálok egy sztorit amit eljátszok a fejemben amit úgy alakítok ahogyan akarok és látom is (elvileg a tudatos álmodás is ilyen). De ez valahogyan mégsem olyan mint egy álomban. Ha hirtelen felébredek az álmomból akkor egyszerűen néha visszasírom azt mert mintha ott érezném, hogy hozzáérek az adott személyhez vagy hogy milyen érzéseket táplálok felé. Ha úgy próbálok visszaaludni, hogy tisztán emlékszem az adott álomra és elkezdek ugyanúgy ábrándozni róla akkor sem tudom folytatni (csak nagyon nagyon ritka esetekben).

Hogyan tudnám fejleszteni ezt, hogyha álmodok valami számomra tetsző dolgot és felébredek akkor ugyan onnan tudjam folytatni csak rudatosan?

2023. júl. 31. 22:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt

[link]

2023. aug. 1. 13:58
 12/27 anonim ***** válasza:

Na ez az amihez én már depresszió előtti állapotban is lusta voltam most meg pláne

Amúgy sem egészséges a tudatod almodas…. Én nem is értem miért ajánlgatják

2023. aug. 1. 14:04
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
Azért mert azzal szexelhetsz akivel akarsz mindenféle következmények nélkül :D
2023. aug. 1. 14:59
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Jah… és hány embernek jön ez össze? 0,0001 százalék?

Megha tudsz is tudatosan álmodni, keltem hogy rögtön egy komplett szex összejön a fejedben elsőre.

Nem mintha annál nem lennének 10000x jobb dolgok amiről almodhatsz

2023. aug. 1. 15:09
 15/27 anonim ***** válasza:

Hat igen mert az emberek feladják hamar ha nem sikerul

Kitartonak kell lenni es akkor sikerul

Ez nem olyan mint az álmodozás hogy lefekszel az ágyra es jonnek-mennek a gondolatok

Fenn kell tartani az állapotot mert vagy elalszol vagy felébredsz

2023. aug. 1. 19:43
 16/27 Grimfox ***** válasza:
100%

Szándékosan még sosem álmodtam tudatosan, de spontán tudatos álmaim elég gyakran vannak. Amikor elkezdődtek, úgy 15-20 éve, amint tudatossá váltak, felébredtem, de mostanra csak akkor ébredek fel belőlük, ha valami megzavar, vagy nagyon sokkoló dolog történik az álomban. Esetleg amikor nem akarom azt az álmot, ezért felébresztem magam. Bár az irányításom 1-2 kivételtől eltekintve sosem teljes. Inkább tudom, hogy álmodok, és bizonyos dolgokat szándékosan teszek meg bennük, nem csak úgy megtörténnek. Ha tudok repülni az álmomban, akkor nagyjából biztos, hogy tudatossá válik, vagy már az.

Szerintem a teljesen irányított álom nem igazán előnyös, mert nem azt álmodod, amit szükséges, hanem amit akarsz. Még ha munkára fogod is az álmokat, jobb egy természetes alapanyaggal dolgozni, mint mesterségesen bajlódni, hogy célt érj.

2023. aug. 1. 20:14
 17/27 anonim ***** válasza:
En ha tulsagosan atveszem az iranyitast megszolal egy hang hogy "ezt nem igy kéne"
2023. aug. 1. 20:22
 18/27 Grimfox ***** válasza:
100%
Jó ha van ilyen beépített hibajelző rendszered. Meg tudod tartani a megfelelő tudatossági szintet.
2023. aug. 1. 20:36
 19/27 anonim ***** válasza:

Engem valahogy "kiteljesít" a tudatos álmodás. Sokkal jobban érzem magam az utána következő napokban, még ha nem is sült el a legobban az álom.

Nagyon illékony álmok sajnos ezek, óvatosan, higgadtan kell alakítani, akkor tovább fenntartható. Edzi a tudatszintjeid. Még hogy nem hasznos! ...

2023. aug. 1. 21:19
 20/27 anonim ***** válasza:

Én nem értem hogy erre hogy lehet képesnek lenni és hogy hogy nem lesz az ember teljesen a függője

Én a kóros álmodozásnak már 20 éve a függője vagyok, de az meg sem közelíti a tudatos álmodást

Akkor én még ezzel kapcsolatban is egy balf@sz vagyok

2023. aug. 2. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!