Erre hogyan képes az elme?
Hogy lehetséges az, hogy te mint elme, metódusokat tanítasz a testednek, amire reagál?
Na vajon, hogyan? ^^
Egyszerű
Az agy nem tud különbséget tenni valóság és fantázia között.
Mármint igen, te racionálisan fel tudod mérni mi az és mi nem, de az agyad számára mindkettő éppűgy csak egy elektromos jel.
Erre mi sem egyszerűbb bizonyíték, minthogy ha egy jó nőre gondolsz, feláll a f*szod, vagy ha valami ijesztő, borzalmas dologra gondolsz (pl vízionálod ahogy elveszted egy szerettedet vagy hogy belédkötnek az utácn a suttyók) akkor pl felmegy a pulzusod.
Tudományos kutatások azt is kimutatták, hogy azon testépítők, akik csak ülnek egy székben és azt vizualizálják, hogy súlyokat emelgetnek, az izomzatukon látszik a fejlődés. Igaz, csak 30%-a annak, mint a valdi gyúrástól, de látható, kimutatható hatása van a testre.
ugyanígy a meditáció egy formája a vizualizálás, szóval ha egy kellemes naplementére gondolsz pl a Tisza-tónál, lágyan fúj a szél, csönd van, attól meg tudsz nyugodni, míg ha EGY JÉGHIDEG ZUHANYRA GONDOLSZ befeszülnek az izmaid maguktól:D
Szóval ugyanígy ha elég jól elképzelsz eg yhatást, ami meg szokta nyugtatni a gyomrodat, a szervezeted képes úgy reaáglni, mintha vlaóban meg is kapta volna azt a hatást.
#6 Azért te oktathatnád is ezt akkora hülyeségeket írtál, hogy ebben a csoportban mg fizetnének is neked!
Milyen tudományos kutatás volt az ami ezt mondta:
Tudományos kutatások azt is kimutatták, hogy azon testépítők, akik csak ülnek egy székben és azt vizualizálják, hogy súlyokat emelgetnek, az izomzatukon látszik a fejlődés. Igaz, csak 30%-a annak, mint a valdi gyúrástól, de látható, kimutatható hatása van a testre.
Látszik hogy a kamu hülyeségek magadbaszívásán kívül nem sok képességed van. Ülsz, nem mozogsz és épül az izom? Ja, lefelé mert nincs terhelés! Haverom is előadta ezt a baromságot nekem, hogy széken ülve fog izomtömeget növelni meditációval. Húszezret nyertem tőle amikor 1 hónap múlva 5 kiló leépült róla mert nem mozgott. Szívesen fogadok veled is!
Tudod a www.kamukutatások.most oldalon nem valóságokat írnak. Ilyen ez az internet,hogy kell hozzá intelligencia hogy az ember kiszűrje a valóst és a kamut.
7es, éppenséggel anatómia és pszichológia órán is oktatták.
Az meg a te dolgod, ha te pl nem tudod megnyugtatni magad a megfelelő gondolatokkal. Mondjuk megvan az előnye is, hiszen nem tudod semmin sem felhúzni magad, ami épp nem akkor és ott történik veled, csak gondoltál rá.
Erotikus álmokra ugyanígy nem reagál a tested. Pech, pedig jó móka:D
Azt senki nem állítja, hogy egy random akárki csak leül és felszívja magára az izmot. Eleve nagyon sok ember nagyon rossz a kitartó vizualizálásban, vagy csak 1-2 percre képes csinálni, aztán elkalandozik.
Aki sosem edzett rendesen életében, annak sokkal nehezebb felidézni egy olyan dolgot amiről nincs tapasztalata, következésképpen annyit is fog érni.
A barátodat amúgy küldd orvoshoz, mert 1 hónap alatt 5 kilót leépülni csak azért, mert nem mozogsz egyszerűen patológiás dolog. Normális táplálkozás mellett a puszta egésznapos fekvéssel sem egyszerű ennyit sorvadni:D
Sajnos az eredeti forrás tnem találtam meg, bár mint írtam én először anatómia és pszichológia órán találkoztam ezzel az infóval. De itt egy egyetemen oktató pszichológus aki beszél erről:
https://www.youtube.com/watch?v=eVdZWPMQ9YM&ab_channel=Tanul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!