Valoban igaz az hogy az ember az elmejevel tudataval kepes megvaltoztatni akar meg a fizikai testet is olyanna amilyene csak szeretne?
De sok más módszer is van.
Pl. Youtube-on Az élő mátrix c. dokumentumfilmet nézd meg, az is egy módszerről szól, elég drága.
Voltam egyszer egy eldugott faluban, egy öreg embernél.
Mire megtaláltam majdnem 10 évembe került, rengeteg idő pénz és utána járás volt ebben a melóban.
Az öreg machinálni tudta a teret és az anyagot.
Mutatott valamit.
Azt mondta előtte, az utolsó nagy titkot nem árulja el sem nekem sem másnak azt viszi a sírba.
Egy hétvégi nap voltam voltam nála, szombat volt.
Azt mondta mutat egy egyszerű trükköt, hogy mi a machinálás, és megfogom érteni.
1-90 ig kért tőlem 5 számot, azt mondta bármilyen technikával érjem el, hogy este ezt az öt számot kisorolják a húzáson a tv-ban :), mondom mi van?
Azt mondta koncentráljak.
Az enyémből semmi nem lett, még a közelében sem voltak.
Azt mondta le fog írni 4 számot, de csak négyet, az utolsó TITOK marad.
Amikor a gép húzta a számokat, az öreg félrevonult, nem tudom mit csinált, de nem evilági nyelven kezdett beszélni, mindössze ennyit hallottam.:)
Aztán ahogy néztem a papírt a 4 szám megjelent a tv-ben is.
Felugrottam mikor mindez megtörtént.
Ekkor előjött az öreg, és azt mondta hírtelen mondja egy számot, ami eszembe jut!
Mondtam egyet és az volt 5. szám.
Én ott majdnem egy óráig értetlenül álltam, sírtam is azt hiszem ha jól emlékszem.
Az öreg annyit mondott, most mutattam neked valamit, de ne feledd mindez mindenkiben benne van.
Majd elköszöntem tőle.
Pár hétre rá álmában eltávozott erről a bolygóról.
És nem mágus volt jós volt az öreg, senki nem ismerte, egy rozoga kis házban élt, de annyit mondott, soha életében nem szolgált másokat, és nem dolgozott.
A fizikai tested a tudatod irányítja, tartja fenn. Olyanná válik, mint amilyenek a gondolataid. Persze ezt ne úgy képzeld el, hogy bármit varázsolhatsz magadnak...
Amilyen előjelű gondolatok, érzelmek születnek meg benned, a tested egészsége, állapota azonnal aszerint reagál rá.
Ajánlom figyelmedbe dr. Masaru Emoto vízzel folytatott kísérleteit. Ebből indul ki az ún. rizses kísérlet is. Lényege, hogy főtt rizst osztanak szét üvegekbe, hasonló körülmények közé, egymás mellé teszik őket. Egyik felé szeretetet sugároznak, másik felé gyűlöletet. Az eredmény önmagáért beszél: a szeretett rizs egészséges marad, a gyűlölt megpenészesedik. Nos, valami hasonló zajlik a testedben is.
Például határozd el, hogy nem takarítod ki a szobádat egy jó ideig.
Voilá, rövidesen minden csupa retek!
Ha nem is olyanná, mint amilyennek szeretné, de az ember képes akaratával megváltoztatni fizikai testét!
Gyakorlati megvalósítása: szigorú elhatározás szerinti hízó/fogyókúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!