Alfába lemenni?
Az nem nagy dolog, inkább az az érdekes hogy ott mit csinálsz :)
Régen azt a módszert használtam hogy, elképzeltem 3 darab 3mast, aztán 2 kettest, aztán egy egyest.
Ma inkább azt nyomom, hogy: így fekve megfeszítem majd ellazítom az izmaim a lábaimtól a fejemig. Aztán elképzelem ahogy az életenergia összegyűlik a lábfejemben. Ezt elmagyarázni nehéz, de csinálni könnyebb. Bizsergő érzés, és mintha adrenalin lenne benned, felmelegszik a lábad.
Aztán az energia így végig felszabadul a testen keresztül, miközben a test teljesen mozdulatlan marad, az izmok ernyedtek. (A lélegzést kivéve, persze)
Ahogy halad az energia, a 7 fő csakra megnyílik és elzáródik.
Minden alkalommal, egyre gyorsabban sikerül. Nekem néha elég csak becsukni a szemem esetleg venni egy mélyebb levegőt.
---
Tedd a szívedre a kezed, és kezdd el figyelni a szívverésed.
Majd kezdj el lélegezni és mindig lassítsd fokozatosan, érezd ahogy a szíved is lassul, nagyon lassan de biztosan. Képzelj el a sötétségben egy hullámzó vibráló varázslatos kört(színe mindegy)és nézd, ahogy tágul és összeszűkül mind belégzéskor és kilégzéskor. Eközben adj magadnak egyszerű szuggesztiókat, szerintem minél lazábbakat. Álljanak távol a parancsoktól és a gépszerű programozásoktól(szerintem).
Képzeld el milyen jó lenne mindezeket a dolgokat egyszerre elengedni. Találj ki egy szót, vagy egy kapcsolót amivel egyszerre megszüntetheted mindezeket.
Ne hagyd abba egyiket sem egészen a megszűnés pillanatáig.
Használd a kapcsolót, vagy a szót és érezd ahogy minden megszűnik körülötted és csak az üresség marad. Az Alpha szint eléréséhez, ennek elégnek kell lennie.
A légzés a szívverés és a kör helyett/mellé még találhatsz ki hasonló dolgokat-a lényege, hogy összefüggjenek és egy ritmusban haladjanak és te kövesd őket.
---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!