Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Azt olvastam, hogy vizualizáci...

Azt olvastam, hogy vizualizációval be lehet vonzani a terhességet, ez igaz? Sikerült már valakinek?

Figyelt kérdés
Nincs pasim, de nagyon szeretnék kis Babát
2023. jan. 22. 00:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hol olvastál ilyet? Legfeljebb azoknak sikerült, akiket az orvos meddőnek nyilvánított, aztán meggyógyították magukat agykontrollal.

Keress pasit, vagy menj egy spermabankba.

2023. jan. 22. 09:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok,ha ez összejön,mi lesz a gyerek anyakönyvi kivonatán?Spontán keletkezés?
2023. jan. 22. 09:59
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Csak párok csinálnak ilyet ha egészségesek és mégsem jön, akkor vizualizációval is próbálják. Ha nincs párod, írd ki a párkapcsolatok rovatba egy válaszod után hogy N, egyből lesz.
2023. jan. 22. 10:01
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Először azt hittem hogy nem sikerül teherbe esni, akkor is orvost ajánlanék, aztán láttam hogy pasid sincs :D

Pasi valóban nem kell hozza egyébként, de egy részüket nem lehet kiváltani

Spermadonor is lehet megoldás

2023. jan. 22. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:
45%

Cápának már sikerült ilyen, de neki is kellett pár év.

AZ ember már elkényelmesedett, neki már nem megy...

2023. jan. 22. 14:20
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Kipróbálhatod, hogy őszintén hiszel abban, hogy gyereked lesz, és egyszerűen elkezdesz rá készülni, ezzel bevonzod a megfelelő pasit is az életedbe.
2023. jan. 22. 16:54
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ahol ezt írták is úgy gondolták, hogy azért van próbálkozás a pasival.

Nem a szűznemzésre. Olyan nincs, és ezt úgy írom, hogy teljesen nyitott vagyok a spiritualitásra. (1 kivétel volt, Jézus, de nem valószínű hogy mostanában ebbe a putriba ami a földön van bármilyen hasonló tanító akarna jönni.)

Valakik meg évekig próbálkoznak és semmi. Na nekik szólt szerintem.

2023. jan. 23. 19:23
 18/23 anonim ***** válasza:
57%
Ne akard bevonzani, a gyerekek idegesítőek.
2023. jan. 23. 22:12
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha a kérdező pasi nélküli terhessége vonzással összejön, akkor akár a schwarzeneggeri terhesség is lehetne a mindennapok része! Hurrá! 🤣

[link]

2023. jan. 24. 02:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező nem a dns materializálásról kérdezett (remélem:), hanem hogy az életébe bevonzza az egészet.

De kérdező normális apával vonzzad be mert különben szívhatsz egész életedben, meg a gyerek is.

2023. jan. 24. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!