Azt olvastam, hogy vizualizációval be lehet vonzani a terhességet, ez igaz? Sikerült már valakinek?
Hol olvastál ilyet? Legfeljebb azoknak sikerült, akiket az orvos meddőnek nyilvánított, aztán meggyógyították magukat agykontrollal.
Keress pasit, vagy menj egy spermabankba.
Először azt hittem hogy nem sikerül teherbe esni, akkor is orvost ajánlanék, aztán láttam hogy pasid sincs :D
Pasi valóban nem kell hozza egyébként, de egy részüket nem lehet kiváltani
Spermadonor is lehet megoldás
Cápának már sikerült ilyen, de neki is kellett pár év.
AZ ember már elkényelmesedett, neki már nem megy...
Szerintem ahol ezt írták is úgy gondolták, hogy azért van próbálkozás a pasival.
Nem a szűznemzésre. Olyan nincs, és ezt úgy írom, hogy teljesen nyitott vagyok a spiritualitásra. (1 kivétel volt, Jézus, de nem valószínű hogy mostanában ebbe a putriba ami a földön van bármilyen hasonló tanító akarna jönni.)
Valakik meg évekig próbálkoznak és semmi. Na nekik szólt szerintem.
Ha a kérdező pasi nélküli terhessége vonzással összejön, akkor akár a schwarzeneggeri terhesség is lehetne a mindennapok része! Hurrá! 🤣
Szerintem a kérdező nem a dns materializálásról kérdezett (remélem:), hanem hogy az életébe bevonzza az egészet.
De kérdező normális apával vonzzad be mert különben szívhatsz egész életedben, meg a gyerek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!