Bálvány kérdése:
Az internetfüggőség kúrálható agykontrollal?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 08:53
11/23 anonim válasza:
Nem 10-20 vadidegen ember van egy agykontroll tanfolyamon, hanem 100-200. Teljesen ledöbbentem. Ráadásul kifejezetten szorongós, izomfeszítős típus vagyok, soha nem tudtam ellazulni, amíg el nem mentem az agykontroll tanfolyamra. Biztos voltam benne, hogy nem fog menni, de legnagyobb meglepetésemre teljesen el tudtam lazulni, nagyon könnyen, csodálatos érzés volt! A rengeteg ellazult ember egy helyen, kifejezetten pozitív hatással van egymásra. Egy próbát megér!
12/23 anonim válasza:
A függőségek kúrálhatóak máshogy, mint agykontrollal???? O.o
(nem)
13/23 A kérdező kommentje:
Na jó, de mi a technikája?
2023. jan. 21. 09:44
14/23 anonim válasza:
Kezdjél el olvasni, mondjuk Jack London regényeit. Nekem azokkal sikerült megszeretnem az olvasást. Vadon szava, Éneklő kutya, Beszélő kutya, a Martin Eden-t nem ajánlom annyira,mert saját alkoholizmusáról szól.
15/23 Senior Séf válasza:
Semmiféle művi praktika nem kell az internetfüggőség megszüntetéséhez. Csak ki kell mozdulni a négy fal közül, ha van ráérős időd. Ezt mind a testi, mind a mentális egészséged meg fogja hálálni.
16/23 A kérdező kommentje:
Nagy bölcsesség ez. Az alkoholisták meg egyszerűen tegyék le a poharat.
2023. jan. 21. 17:51
17/23 anonim válasza:
A konkrét technika nagyvonalakban annyi, hogy ki kell jelölni egy dátumot, amikorra leszoksz, mondjuk egy hónap múlva, és addig minden nap kell agykontrollal programozni. Azaz ellazulva, alfa állapotban, átérezve az örömöt elképzelni, hogy már nem vagy internet függő, elképzeled, mennyi szabadidőd lett, milyen klassz dolgokat csinálsz helyette, mennyivel egészségesebben, jobban érzed magad stb.
18/23 A kérdező kommentje:
#17 Miért nem azt kell programozni, hogy napról-napra kevesebbet használom? A radikális változás helyett egy lassabb kifuttatást, valamivel helyettesítve?
2023. jan. 23. 10:04
19/23 anonim válasza:
Kérdező.Hogy állsz a netfüggőségel?
20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem mint az ország 80%-a. Csak én fel akarok ébredni a Mátrixból.
2023. febr. 8. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!