Hogyan szokjak le a telefonozásról?
Miert kellene leszokni?
Mi mast csinanal helyette?
Találj valami hobbit. Olyat amiben el tudsz melyedni és észre sem fogod venni hogy “hiányzik” a telefon. Igazából lefoglalhatod magad bármivel, sport, olvasás, főzés, valami kreatív dolog pl. barkácsolas.. tényleg bármi.
Vagy fokozatosan megpróbálod egyre kevesebbet használni. Pl napi 15-20-30 perccel.
Egyébként a nagyon sok alkalmazásánál be lehet állítani idokorlatot és figyelmeztet ha túlléped. Én ezt az instagramnal próbáltam ki és tényleg használt nekem.
Kettesnek az, hogy nincs mobilinternetem, harmasnak pedig:
Szinte minden hobbim a telefonomon csinálok. Telefonon rajzolok, olvasok, meg stb... dee megpróbálok valami olyat, amit nem lehet digitálisan csinálnk... Igen, én is valami olyasmire gondoltam, hogy először 9órát, 8at, 7et, 6ot vagyok fennt, szóval most ezt fogom csinálni. Van időkorlát a telefonomon, de mindig átállítom, ha letelik, szóval nem hiszem, hogy az annyira jó lenne :/.
Egy nap csak 1-2 óra legyen a max. Esküd meg istennek egy biblia előtt.
2 hétig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!