IBS miatt napi 8- szori szeklettol az antidepresszáns hatását kivecezhetem, úgy h nem hat a gyógyszer???
Figyelt kérdés
febr. 18. 18:01
1/6 A kérdező kommentje:
Mármint a gyógyszer hatoanyagat is kivécezem?
Mert lelki állapotom se jó
Hónapok óta sok a szekletem naponta.
Tükrözés és a vérvétel negatív volt
febr. 18. 18:03
2/6 anonim 

válasza:

Nekem az anti depresszáns segített. Igaz, évek alatt de hatott meg próbáltam magam is megnyugodni . Jelenleg szinte minimálisan ha előjön . Klisé lesz amit írok de próbáld lazán venni ezt az egészet. Minél jobban rafeszulsz annál rosszabb. Jah és hidd el elég jól rendbe lehet jönni. Kitartást
3/6 anonim 

válasza:

Ha a kivizsgalasoknal amúgy mindent rendben találtak akkor onnantól le kell tényleg xarni az egész dolgot és lazábban felfogni az egészet.
4/6 MTamas2 

válasza:

Ha krónikus hasmenésed van, simán lehet hogy az antidepresszáns nem tud felszívódni! Meg kell próbálni oldatban kérni antidepresszánst, azt hizem hogy Sertralin és Prozac is van oldat formában.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(
Rosszul is vok mentalisan
febr. 26. 18:34
6/6 anonim 

válasza:

Voltam én is szarul de ki lehet jönni belőle. Sok idő lesz , nem kell kapkodni. Míg azt szamolod, hogy napi mennyit jársz ki addig mèg túlságosan rá vagy görcsölve. Lazíts és adj magadnak időt. Idegeskedni miatta tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!