Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszios lehetek a gyógysze...

Angelo99 kérdése:

Depresszios lehetek a gyógyszer az oka?

Figyelt kérdés
Csomó minden érdekelt régebben mivel jo látásmódom van a testepites után és a táplálkozás után régebben nagyon sokat edztem jó alakom volt jól éreztem magam a bőrömben de életem soran nagyon sok rossz történt velem 1 éve voltam pszihiatrian es bealitottak a parnidot es az utan kezdtem erezni a rossz közérzetet aztán egy hónap utan hazaengedtek de mivel otthon újra elkezdte m edzest ezért abbahagytam el is mult a rossz közérzete t viszont a felelmeim megint visszajöttek ezert megint elkezdtem szedni de nem vagyok jol rossz a közérzete m pedig egy csomó vitamint szedek letargikus vagyok ez igy milyen elet? Mit csinaljak folyamatosan ez lesz kihagyni nem merem pedig valami azt sugja akkor visszajönne életkedvem motivációm stb es a libidom mert az sincs .Magyaran mondva le se tudnak senkivel feküdni a mellembol csurog a tej. Egyszerűen nem látom a kiutat hogy mit tegyek?
ma 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet igen de ha így elvagy sporttal mért is szeded?Tejcsorgás mellékhatás!
ma 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

A pszichoszomatikus szerekkel vigyazni kell.

Nem egy olyat ismerek aki öngyilkos is lett es a kezelőorvosokat mégcsak elő se veszik.

Össze vissza zavarja az agyat egy nyugtato is. A mellékhatásokban legalabb fel van tüntetve hogy öngyi gondolatokat okoz.

ma 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Hm hat igen a pszihiaterek padlóra teszik az embert...
ma 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Múlt héten néztem egy külföldi dokumentumfilmet arról, hogyan teszik tönkre az embert az antidepresszánsok. Sokan belekerülnek egy ördögi körbe.

Ott is azt javasolták, hogy Sport, vitaminok és a jelenlegi helyzet (stresszes munkahely, stb) megváltoztatása a megoldás. Ha szervi probléma okozza, akkor annak a kezelése szükséges.

ma 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Ki kellene hagynom az lenne a megoldas...
ma 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!