Beszélgetni depresszióról, gyógyszerekről, hasonló dolgokról? 33/f.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 14:20
1/3 anonim válasza:
Napi 6 Xanax 0.5 szoktam szedni…plusz füvezek is. Mit szeretnél tudni?
Merevedési zavar garantált (valamikor egyáltalán nem megy) valamikor 2 menet megy egymást után.
Rossz kedvem van ha nem veszem be a gyógyszert (pedig amúgy csak napi 1 db-ot kéne)
A rossz kedv miatt kompenzálok fűvel.
Tehát jól érzem magam szinte mindennap..de párkapcsolat nincs a fent említett dolgok miatt, csak k..ához járok ha aktív a szerszám.
Mit akarsz még tudni?
2/3 anonim válasza:
Magyarországon? Ne is álmodozz. A magyar lakosság túlnyomó része depresszió és lelki probléma tagadó, nem hisznek a létezésükben. Amikor vannak városok, ahol több tízezren laknak de nincs elérhető segítség és a környezeted is magasról letoj, akkor tudod, hogy itthon nincs befogadó közösség ilyen témára.
3/3 anonim válasza:
29 éves vagyok és 18 éves korom óta depressziós amire már 11 éve gyógyszereket szedek.
Már megbántam hogy orvoshoz mentem mert gyógyszerfuggo lettem és 23 kilót híztam az antidepresszanstol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!