A modafinil es hasonló gyógyszereket hogyan lehet Magyarországon vény nélkül árulni?
A modafinil, armodafinil...hasonlo "mentalis teljesitmeny novelo" gyogyszerek hogyan lehetnek legalisak mgyarorszagon?
Ezeket nem tanulásra találtak ki, hanem konkrétan beteg embereknek.Mashol az ilyen jellegű gyógyszerek mindenhol venykotelesek.Igy érdekelne, hogy Magyarországon miért lehet az interneten rendelni?
Esetleg ez egy teljesen más gyógyszer, aminek csak hasonló nevet adtak megtévesztéskent?
Rendeltem több különböző oldalról is mar, van, hogy tényleg segít, de azt vettem eszre, hogy van, hogy csak placebót árulnak.Azt mar akkor el tudom dönteni, amikor kettetorom a tablettát, mert, ha placebo, akkor el tudom törni a kezemben, ha nem az, akkor csak késsel tudom elvárni...Az hogyan lehet, hogy csak úgy placebot rakhatnak a "valodi" gyógyszerek köze amiket fizetek?
modafinil.net
modapanda.net
armodafinilmagyar.com
Elso 3 talalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!