Érdemes digitális detoxot csinálni? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Túl sok időt töltök a képernyő előtt. Beszippant a telefon és a laptop. Azt érzem, hogy elpazarlom az életem.
Lemaradok valamiről, ami online történik?
Tartani kell az elvonási tünetektől?
Ti kibírnátok internet és videójátékok nélkül?
2022. febr. 13. 15:09
1/5 anonim válasza:
Mindenképppen érdemes.
Napi 1 órát legyél csak a képernyö elött - híreket megnézni, emailokat elolvasni, megválaszolni és ennyi
2/5 anonim válasza:
Én csináltam 1 hónapos instagram/facebook detoxot. Le is sikerült szokni, most már csak az egyetemi csoport miatt megyek fel facebookra, az instagramról teljesen lejöttem.
3/5 anonim válasza:
Nekem fizikai elvonási tünetek okozott,nm volt jó egy hétig a telóm.a régi laptopot használtam és lefagyott.elkezdtem bicajozni sokat ,sétálni kutyával.uj embereket ismertem meg.jo érzés volt,de közben a fomo kerülhetett.en a youtube őt és a torrentezest mondom fuggosegemnek.azota csak zenét hallgatok YouTube on,de közben vagy táncolok vagy sétálok a kertben a friss levegőn.teljesen más élet ez.tobb a szabadidőm ,sokat pihenek.a hírekről sajnos nem tudok lejönni.de mindenkinek ajánlom.tiktokot is lecsökkentettem és csak azokat nézem 56ot akiket bekövettem.
4/5 anonim válasza:
Videójátékkal már gyerekkorom óta nem játszok. Internetezni meg híreket elolvasom és facebookozok, levelezek erre használom. Napi pár órában. Ha téged ennyire zavar hogy mást se csinálsz akkor ne gépezz annyit. Bonyolult? Mondd le az internet előfizetésedet és akkor már be se fogod tudni kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!