Azzal vitatkoznék hogy a bőség helyett jobb ha csak annyi van amennyire szükség van
Nem véletlenül a pénz az első számú uralkodó erő a földön
Abból lesz a luxus és ki ne akarna luxusban élni és mindenből a legjobbat megkapni és ezt mutogatni?
Persze biztosan van egy nagyon szűk megvilagosodott réteg, akiknek ez nem fontos, de ok nagyon kevesen vannak
Aki eleve abba születik, az elhitte hogy megérdemli?
Én például személy szerint olyan helyzetben vagyok hogy meglehetne a nagy bőség, amire vágynék is, de sajnos egyéb szerencsétlen tényezők miatt mégsem kaphatok semmit az élettől
Akkor én tudat alatt utasítom el a bőséget vagy csak a rossz sorsom működik?
Sosem tudjuk meg ezeket
11 ha nem bőségbe szulettel ott lehet a kulcs. Az a tudatalatti hited. Vagy éntudatod. Ha az megragadt hogy en ez vagyok, akkor ementén haladsz.
Ezt meg lehet törni:
En pl beszeltem olyannal aki szegeny családba szuletett(lyukas cipokben járt)es ma gazdag(50 ezres cipőket vesz magának)
Illetve vele jártam ismerem mesélt sokat a gyerekkori érzéseirol.
Már gyerekkorában az volt benne hogy amig mások nike-ban stb járnak, ő miert nem? Ő is ugyanolyan ember nem kevesebb másoknál, ez neki is jár.
Folyamat motivácioja alapbeállitottsága ill szlogenje hite már gyerekkoratol az volt, hogy EZ NEKI IS JÁR.
Anno vállalt maszekmelokat is havernak barati alapon. És képes volt olyanokon megsértődni hogy vittek neki colát, de az amolyan tescos hamis cola volt. Hogy neki járna az eredeti. Es nem azt nézte hogy a haverja egy csóró senki aki tescos uditoket szokott venni eleve otthonra is.
Vagy képea volt szulinapi karacsonyi ajándékokat is kritizálni.
Na ezzel az éntudatával ott tart hogy dúsgazdag ma.
(+1
Meg ennyit azokrol akik azt irják szegenyek minek vállalnak gyereket a semmire.
13.voltam)
Az elmének akkira ereje van hogy tesztelték is már kivégzés előtt allo rabon.
Azt mindták neki méreginjekciot fecskendeznek be. A rab meghalt. Es nem méreginjekcio volt.
De számtalan egyeb tesztek is vannak.pl szimulátor. Azt hiszed repulsz hanyingered lesz. Közben végig egyhelyben ültél.
A hit mondhatni olyan szinten erős hogy akár életveszélyes is.
Hát szerintem a gazdagság semmilyen problémát nem okoz és nem szül gondokat.
Legjobb példa erre az olyan férfiak akikhez pénz nélkül egy nő sem szólna hozzá, pénzzel viszont túl vannak már rengeteg szép nőn. (Több ilyen féreg jellemű férfit is ismerek személyesen és undor fog el ha arra gondolok hogy szar emberekhez ilyen kegyes volt a sors…)
Pláne mondjuk egy gyereknek nem aki nagyon gazdag családba született és mondjuk soha nem kell átélnie hogy cikizik mert ő nem megy nyaralni Thaiföldre, meg nincs az apjának több milliós autója. Ilyenek történnek és komoly nyomot hagyhat egy gyerekben
Számomra ha valaki gazdagnak születik, az automatikusan a legjobb karma, ha átlagosnak, vagy ami még rosszabb szegénynek, az meg nagyon rossz karma… persze ez az én véleményem
16, sajnos nem az a gazdag aki megérdemli… ez a fent említett példámból is látszik.
Bár arról is függ mit értesz bőség alatt… én ilyen anyagias lány vagyok, aki egyből a gazdagságra és a luxusra gondol, lehet egy nálam jobb embernek mondjuk a szeretet bősége előbb jut eszébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!