Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Egy bizonyos ember szerelme...

Egy bizonyos ember szerelme bevonzása?

Figyelt kérdés

Barátság extrákkal kapcsolatba kerültem egy barátommal. Azt mondta, nem akar kapcsolatot. Azt sosem, hogy velem nem akar, csak most kapcsolatot nem. De én közben megszerettem, pedig az elején én sem akartam semmit tőle. Ő is megszerethet még ugyan így… Minden nap beszélünk, munka közben is ír, mindig kíván jóreggelt-éjszakát, ha nem bírna, nem ilyen kapcsolatban lennénk. Valahogy azt látom, lehetne esélyem nála, és várnék is rá ha kell. Hiszek a vonzás törvényében, valahol mégsem tudom, egy konkrét ember szerelmét be tudom e vonzani. Hiszek abban, hogy bármire képes vagyok, de lehúznak a “ilyen nincs” kommentek hozzá. Vagy inkább törődjek bele, hogy ez van, és élvezzem, hogy így is sok időt töltünk együtt - kicsit másképpen? Vagy felejtsem el, mert ez fájni fog? Esetleg valakinek sikerült már bevonzani ilyet? Legyek magabiztosabb?

N

2022. jan. 30. 04:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: szerintem ezt buktad, sajnálom. Nem te vagy számára a nagy szerelem, csak cimboraság meg szex volt ebben, semmi más.

Az a tanulság, hogy a "barátság extrákkal" nem való mindenkinek, sőt: elég ritka, hogy nem szívfájdalom lesz a vége vmelyik fél részétől. Főleg a lányok szoktak megégni.

Lassan el lehetne engedni a hippikorszak szexuális forradalmának efféle "vívmányait", mert az ember nem egy baszmajom, hanem érző, kötődő lény. Legalábbis a legtöbben. :)

2022. febr. 1. 08:22
 12/12 anonim ***** válasza:
63%

Nehogy elengedd!

A vonzás törvénye működik, csak hinni kell benne :)

Olyan ember vonzalmát sikerült bevonzanom, akiről azt hittem lehetetlenség. Egy 21 éves lány vagyok, aki szószerint 2 éve epekedik egy srácért. Elértem agyban, hogy mostanra engem akarjon. Nem mondom, hogy egyszerű, meg nagyon sok tényező van körülöttünk, ami meggátolja jelenleg, hogy ez zökkenőmentesek működjön, de majdnem 700 nap után ott tartunk, hogy találkozni fogunk és akar engem, vágyik rám. Egyszerűen eldöntöttem, hogy ő ezt így akarja és valóban megtörténik, számomra is közel hihetetlen, de ha én megtudtam ezt csinálni, te is meg tudod! Én nagyon szurkolok! :)

2022. febr. 19. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!