Vonzás törvénye, szerelemben?
Nincs konkrét kiszemeltem.
De van a fejembe egy kép arról aki tökéletes lenne számomra. Tudom, hogy nem irreális elvárás.
Sikersztorik érdekelnének inkább, hogyan tudtátok alkalmazni a vonzás törvényét a szerelembe?
Kerlek akik nem hisznek ebben, ne írjanak.
Én is próbálkoztam ezzel, de túl sokszor váltakozott a fejemben a kép. Egyszer szép szőke, kékszemű lányt akartam aztán inkább latinos, éjfekete hajú és szemű királylányt. Majd megnéztem egy filmet amiben egy iszonyat tündéri japán lány szerepelt, akkor olyat szerettem volna. Aztán egyik nyáron a kollégáim elhívtak, hogy menjek velük Thaiföldre, na akkor ez az egész ázsiai vonal megspékelődött egy kis extrával és rájöttem, hogy nagyon bejönnek az igazi, nőies shemalek.
Aztán itthon láttam az Orange is the new black sorozatot amiben van egy picike latin csajszi, Maritza Ramos; hát egyből szerelmes lettem és a kép megint visszaváltott a fejemben.
Még mielőtt találkoztam ezzel a módszerrel amúgy elvettem egy barnahajú/kövérkés lányt családi érdekek miatt. De legalább a vállalkozás jól megy azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!