Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Kinek segített már a szerelemb...

Kinek segített már a szerelemben a Vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
Siker sztorikra lennék kíváncsi, mind új szerelem, mind a régi újrakezdése érdekelne. Hogyan, mennyi idő alatt vonzottad be a számodra tökéletes párt, vagy az exedet? Milyen technikát alkalmaztál pontosan?
2015. nov. 8. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen segített. De a vonzás működött.

Sokat gondoltam arra, hogy szeretnék valakivel megismerkedni, egy konkrét személyre, akit nem ismertem, csak láttam valahol.

Úgy alakult, hogy nagyon sokszor összefutottunk, de semmi sem történt.

Így arra gondoltam, hogy következő alkalommal, ne csak összefussunk, de beszéljünk is egymással.

Ez meg is történt, de rájöttem, hogy elég fura ember, ezért semmilyen kapcsolatot nem szeretnék vele. De legalább már nem vágyom rá :)

Egy ismerősöm leírta egy papírra, hogy milyen párt szeretne, nem konkrét személyt, nem volt kiszemelje. Csak a vágyott tulajdonságokat írta le. Szinte pontosan olyan párja lett.

2015. nov. 8. 20:14
 2/4 anonim válasza:

Első hozzászóló :

Mennyi ideig kellett várnod az "eredményre"?:)

2015. nov. 10. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

Én a vonzás törvénye segítségével jöttem össze újra a barátommal. Kb két hónapot vártam, de megérte. :)

Úgy sikerült, hogy állandóan elképzeltem, hogy megkeres, és teljes mértékben hittem is benne. Időbe telt,de vegül megkeresett. :)

2015. nov. 16. 14:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ki kivel szakított, és miért? Örülök nektek egyébként! :)
2015. nov. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!