Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szoktátok azt érezni, hogy ha...

Szoktátok azt érezni, hogy ha bebeszélitek, mantrázzátok, hogy nem lesztek betegek, akkor nem is lesztek azok?

Figyelt kérdés
Pl amikor már mindenki beteg körülöttetek

2021. okt. 20. 13:58
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

A 19-esnek teljesen igaza van.

Ahogy a mondás is tartja: "Minden fejben dől el". Ez nem csak holmi kitaláció, babona. Ezt még a tudósok is igaznak vélték. Minden agyi aktivitás új idegrendszeri kapcsolatokat hoz létre. Ha például azt mondogatod, hogy egészséges vagyok, akkor az agyad teljesen át fogja szőni a gondolkodásodat. Agyunk átlagosan 50-70 ezer gondolatot generál egy nap és ennek több, mint a fele negatív. Agyunk számára a képzelet és a valóság között nincs különbség. A valóságban megélt, vagy csak elképzelt helyzetek ugyan azokat a reakciókat váltják ki az agyban. Pl. egy film nézése közben, ugyanúgy felszabadulnak a boldogsághormonok vagy a stresszhormonok, mintha magunk éltünk volna át hasonlót. Agyunk saját elképzelt valóságainkat, aggodalmainkat is valóságként értelmezi.

Próbálj(atok) arra törekedni, hogy sokat mosolyogjatok, próbáljatok pozitívan gondolkodni és legyetek vidámak. Az agyad valóságként fogja értelmezni az elképzelt jókedvet és beindítja a megfelelő hormonok termelését.

2021. okt. 21. 19:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Nálam működött.

Én gyerekként és kamaszkent is állandóan beteges voltam. Mert anyám örökké betegséget keresett és talált is. De tény h minden szarz el is kaptam. Állandó mandulagyulladások, felfázások, allergiák, gyomorfajas, hurut stb. Ahh.

Mikor már külön éltem, találtam rá az agykontrollra. Sok mindent átprogramoztam magamban, mert azzal a vilagnézettel nehezen boldogultam volna, amiben felnőttem. Többek között az egészséghez való viszonyom is változott. Manapság max náthás vagyok és 15 év óta makk egészséges, mármint a fentiek közül egy sem volt:)

2021. okt. 29. 01:35
 23/23 anonim ***** válasza:

Tudataltti nem érti a "nem" szót

Tehat azt mondod hogy "nem leszek beteg" akkor ugy ertelmezi hogy "leszek beteg" tehát megbetegszel

Ezert kell azt mondani hogy "egészséges vagyok"

2021. nov. 3. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!