Mi ez, hogy bevonzás? Létezik, vagy csak az emberek bebeszélik maguknak meg másoknak is?
Most népszavazást szeretnél?
Van aki szerint van, van aki szerint nincs.
Szerintem sincs. Vannak dolgok aminek jelentőséget tulajdonítunk, összefüggéseket keresünk.
Matematikailag mindennek megvan az esélye.
Még annak is hogy ha felrobban egy nyomda, és az összes betű a levegőbe repül, amikor leesnek egymás mellé, a Biblia lesz belőle olvasható.
Ilyen alapon meg bármi megtörténhet és történik is időnként, hiszen nem lehetetlen.
Amikor arra gondolsz hogy az a fickó az utca túloldalán szarja össze magát és megtörténik, egyből azt gondolod hogy ez azért van mert 'bevonzottad'.
Pedig csak én voltam az a fickó érettségire menet pár évvel ezelőtt, annyira ideges voltam hogy így viccelt meg a szervezetem.
De ezek csak rossz példák.
Nem kitaláció!
Bevonzás az, amikor valaki szeretne valamit elérni, ezért TELJES EREJÉVEL TESZ érte.
Ha sikerül, nem azt mondja, hogy fáradságos munkával érte el, hanem egyszerűen bevonzotta.
Szerintem van.Gondolj arra,amit nagyon szeretnél,de ne görcsölj,csak lazán,ne fogadj el kifogásokat,nemet.És tegyél is érte,ha szükséges,ha pedig eljön a lehetőség élj vele,ne fél tőle.
Tudni fogod,hogy a tiéd,már most,előre.Ha ezt őszintén tudod érezni,akkor a tiéd lesz.Ha bízol az életben,mindig megkapod amire szükséged van.Ha valamit nem kapsz meg,annak is oka van.Lehet,hogy nem járnál vele jól,csak azt gondolod,hogy igen.Valaki másnak lehet,hogy jó.
#5 mashogy nevezi el mert jobban esik nekik (New Age hivoknek)
de ettol meg helytelen ut az ovek mert az eredeti vallasokbol csak a nekik tetszo dolgokat valogatjak es keverik,
egy modern vallas ami nem Istent helyezi kozepontba hanem a vonzast...
Én úgy tudom, hogy a New Age vallások is régi, ókori, vaskori eredetűek. De miért helytelen, nem mindegy, hogy valaki más, számodra idegen miben hisz? Miért baj, hogy válogatnak, ha minden hit alapja közös, és minden isten ugyanonnan ered, csak más néven nevezik?*
(Áh, látom, átkerült az ezotéria kategóriába, eredetileg nem itt volt, mindegy.)
Ha már hit, én mindig is hittem abban, hogy embereknek joga van abban, hinni, amiben akarnak, és ezt senki más nem mondhatja meg nekik, hogy változtassák meg. (A családom nem vallások, de mindig akadtak olyan ismerőseim, akik emiatt elkárhozással fenyegetőztek, és ezt nagyon rosszul vettem kicsi gyerek korom óta, mert mi közük hozzá, ha nem hiszek valamiben, amiben nem tudok hinni?) Ehhez kapcsolódó, ebben a bevonzás dologban sem tudok hinni. Ha megpróbálnám, se menne.
*A különböző helyek miatt, miért lennének kevésbé reálisak az északi istenek, mint a közel-keletiek?
Kicsit eltértem a tárgytól, de azt hiszem, kielégítő válaszokat kaptam. Tehát az alapján, amit leírtatok, a bevonzás az, hogy némely emberek úgy gondolják, hogy ha erősen koncentrálnak valamire, és talán még kicsit foglalkoznak is vele, akkor a változásokat pusztán a gondolataik útján (moderneknél "bevonzás", keresztényeknél "Isten", "hit és ima") tudják irányítani?
Szeretnéd, ha működne? Szeretnéd, ha müködne másnak, de neked nem? Mikor fog neked is müködni *ha müködik*, a VT?
A Bibliában benne van ..."vétessék el, az is amije van"
Kétféleképpen teljesülhetnek a vágyaid.
Első:
A vágyakozás körülvesz, akár egy fal; a vágynélküliség ajtóvá válik. Ez az élet egyik legellentmondásabb törvénye. Vágyakozz és eltaszítod, ne vágyd, és a tiéd lesz. Dobd el a sóvárgást, és akkor gyökeres átalakuláson mész keresztül. Azonnal eltűnnik az üresség.
Második: Elképzeled,átérzed birtoklod. Hálát adsz. Úgyanúgy eltűnik benned az üresség, a hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!