Szoktátok azt érezni, hogy ha bebeszélitek, mantrázzátok, hogy nem lesztek betegek, akkor nem is lesztek azok?
Figyelt kérdés
Pl amikor már mindenki beteg körülöttetek2021. okt. 20. 13:58
11/23 anonim válasza:
Van kollégám, aki elmondása szerint soha nem beteg.
Ennek ellenére azért bejön krákogva-szipogva, hisz az neki nem betegség, csak az alapállapot. Az apám is kihordott lábon egy kisebb infarktust, mert neki azok a tünetek nem utaltak bajra. Attól még infarktusa volt.
12/23 Grimfox válasza:
Milyen igaz. Az ezotériával foglalkozók sokszor átesnek a ló túloldalára, és mindent lelki eredetűnek minősítenek, pont ahogy a másik véglet, amikor is minden szervi eredetű. Pedig mindkét irányból működik a dolog. Az elme is megbetegítheti a testet, de a test betegsége is kihathat az elmére. Avagy lehet beteg az elme, de a test egészséges, és fordítva. A leegyszerűsítés ebben az esetben nem előny, hanem hiba, méghozzá súlyos.
13/23 A kérdező kommentje:
12-es köszi a válaszaidat. :) Amúgy tök igaz, rossz lelki állapotban sokszor nem kapok el semmit, pedig nagyon sok behatás ér vírus ügyben. Máskor halál jól vagyok lelkileg, de bármilyen náthát elkapok
2021. okt. 20. 15:47
14/23 anonim válasza:
Én a héten alkalmaztam szuggessziót, kolléganő (pöttyet hipochonder) bejött hétfőn melóba, majd meghalta magát, úgy köhögött (ezt minden évben előadja), és a kezét sem teszi a szája elé (persze akkor van legjobban a halálán, amikor valaki látja/hallja/közelében van). Közöltem vele, hogy ha nem veszi fel a maszkot, én fogom kinyírni ha elkapom "a nem fertőzőjét", aznap felvette a maszkot, tegnap meg már nem is köhögött, még akkor sem ha volt valaki a közelében :)
15/23 A kérdező kommentje:
El szoktátok tőle kapni amúgy? Rohadtul alapnak kéne lennie, hogy aki beteg hordjon maszkot
2021. okt. 20. 16:14
16/23 Grimfox válasza:
Ez már magasabb fokú szuggesztió lehet, mint amit én tudok. :D
17/23 Grimfox válasza:
Kérdező, a színlelt betegséget nem igazán lehet elkapni. A leírás alapján a hölgy oscar díjra hajtott a színészi előadással.
18/23 anonim válasza:
17-esnek igaza van. Csak nagyon idegesítő, ahogy erőltetetten szinten üvöltve köhög, mert beteg, de ő nem fertőz az orvosa szerint. Tavaly az egyik kolléganőre megsértődött, mert együtt kell vele kávéznia, de mivel ő nem akart beteg lenni, és szépen hiába kértük, inkább ő vette fel a maszkot.
19/23 anonim válasza:
Fontos hogy ne azt ismételgesd hogy “nem vagyok beteg” hanem, hogy “egészséges vagyok”.
20/23 anonim válasza:
Aki beteg az maradjon otthon a valagàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!