Képernyő vizualizációs technika?
Figyelt kérdés
Egy belső képernyőn vizualizált eseménysor,amit alfában szimulálok,bizonyos alapelveket követve,változást eredményez az életemben az akaratom szerint.
Jose Silva - Agykontroll c. könyvében olvastam erről.
A kérdésem arra vonatkozik,
hogy a megjelenített esemény,jobbra történő eltolása mit takar.
Valamint érdekel még minden tapasztalat,leírás,elv ezzel a technikával kapcsolatban.
Válaszaitokat előre köszönöm!
2021. jan. 20. 18:41
11/13 anonim 

válasza:

Nézd meg a youtube-n az alfatv vezetett meditációit Bertalan Lacival, nagyon jók.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2021. febr. 6. 13:40
13/13 anonim 

válasza:

Hát én agykontrollozok, de ritkán tolok képeket. Tudom hogy van ilyen, de szerintem ez csak ahhoz kell, hogy adjanak valami mankót, illetve ki kell a tanfolyamot tolteni valamivel.
Ha tudsz meditálni, akkor cdak siman képzeld el az eredményét annak amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!