Képernyő vizualizációs technika?
Egy belső képernyőn vizualizált eseménysor,amit alfában szimulálok,bizonyos alapelveket követve,változást eredményez az életemben az akaratom szerint.
Jose Silva - Agykontroll c. könyvében olvastam erről.
A kérdésem arra vonatkozik,
hogy a megjelenített esemény,jobbra történő eltolása mit takar.
Valamint érdekel még minden tapasztalat,leírás,elv ezzel a technikával kapcsolatban.
Válaszaitokat előre köszönöm!

A kérdésem arra az agykontroll gyakorlatra vonatkozik ami képernyő elképzelésén alapszik.
José Silva azt írja hogy erre a gondolati képernyőre kell kivetíteni az elérni kívánt célt.
Az érdekelne hogy ennek a technikának hogyan kellene kinéznie.
A vizualizált eseményt mikor eltolom,mondjuk jobbra,azt úgy tegyem mintha egy érintő felületen,a telefonomon a képeket lapozgatnám vagy maradjon a látótérben?
Vagy ennek különösebb jelentőssége nincs és túlbonyolítom?

"Képernyő vizualizációs technika"
Akkor ez még is mit jelent?
Egy Silva féle agykontroll technikát próbáltam röviden de kifejezően szavakba önteni így:képernyő vizualizációs technika.
Mert ugye itt egy képernyőt vizualizálunk az elménkben.
Ha nagyon pontatlan és kókler módon fejezem ki magam,akkor azt mondhatom hogy egyfajta meditációs gyakorlat.

2-es vagyok, ez egy agykontroll technika, semmi köze az informatikához. Kérdező nem kell kitolni a képből, hanem magát a képernyőt a vizualizációs képpel eltolni. A relaxáció megy?
A tanfolyamon Domján András megkérdezte, ki olvasta a könyvet? A százvalahány résztvevőből kb. 30-an tették fel a kezüket. Aztán megkérdezte, hogy hányan sajátítottak el valamit belőle? Senki nem jelentkezett. Ha újraindul az élet, menj el egy tanfolyamra.
Idáig csak a relaxáció megy.
Évek óta gyakorlok meditációt,így az elmém lecsendesítése nem nehéz feladat a számomra.
Amint lecseng ez a vírus móka mindenképp elmegyek egy tanfolyamra.
Addig is szeretném magam fejleszteni a témában.
Ismert esetleg hasznos irodalmat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!