Az elme tükre technikát hogyan alkalmazom?
Figyelt kérdés
Igazából egy pár kérdésem van ezzel a technikával kapcsolatban.
1 Van határ, hogy egy nap hányszor csinálhatom, vagy korlátlanul, ahányszor gondolom?
2 A fekete tükröt és a jelenlegi állapotot - úgy olvastam - csak egyszer képzeljük el utána a fehéret.
Alkalmanként egyszer vagy csak mikor elkezdem a technikát?
3 A tükörben kívülről látom magamat, vagy egyes szám első személyben beleképzelem magam a szituációba?
2020. okt. 30. 13:47
1/5 anonim válasza:
1. Nincs határ
2.egyszer amikor elkezded.
3.jo ha belekepzeled.
2/5 Grimfox válasza:
Az ilyen technikák elég kimerítőek. Azért akárhányszor nem jó csinálni őket. És akármeddig sem. Valószínűleg úgy érdemes csinálni, ahogy más meditációs technikákat. Amíg be nem gyakorlod, addig napi 1-3 alkalom, utána pedig amikor szükség van a használatára, de heti 1-2 alkalom mindenképp, hogy ne tompuljon el, amit begyakoroltál.
3/5 Bluedead válasza:
Tulajdon képpen ez nem egyszerű probléma megoldás? Én nem értem hogy mi benne a különleges de nyitott vagyok a válaszokra.
5/5 Bluedead válasza:
Nagyjából de nekem ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!