Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az elme tükre technikát...

Az elme tükre technikát hogyan alkalmazom?

Figyelt kérdés

Igazából egy pár kérdésem van ezzel a technikával kapcsolatban.

1 Van határ, hogy egy nap hányszor csinálhatom, vagy korlátlanul, ahányszor gondolom?

2 A fekete tükröt és a jelenlegi állapotot - úgy olvastam - csak egyszer képzeljük el utána a fehéret.

Alkalmanként egyszer vagy csak mikor elkezdem a technikát?

3 A tükörben kívülről látom magamat, vagy egyes szám első személyben beleképzelem magam a szituációba?

2020. okt. 30. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Nincs határ

2.egyszer amikor elkezded.

3.jo ha belekepzeled.

2020. okt. 30. 14:52
 2/5 Grimfox ***** válasza:
Az ilyen technikák elég kimerítőek. Azért akárhányszor nem jó csinálni őket. És akármeddig sem. Valószínűleg úgy érdemes csinálni, ahogy más meditációs technikákat. Amíg be nem gyakorlod, addig napi 1-3 alkalom, utána pedig amikor szükség van a használatára, de heti 1-2 alkalom mindenképp, hogy ne tompuljon el, amit begyakoroltál.
2020. okt. 30. 20:59
 3/5 Bluedead válasza:
Tulajdon képpen ez nem egyszerű probléma megoldás? Én nem értem hogy mi benne a különleges de nyitott vagyok a válaszokra.
2020. nov. 19. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudod mirol van szó?
2020. nov. 19. 19:53
 5/5 Bluedead válasza:
Nagyjából de nekem ez jött le.
2020. nov. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!