Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvénye humbug?

A vonzás törvénye humbug?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje próbálkozom vele, de semmit (még apró dolgokat se nagyon) sikerült bevonzanom. Állandóan azt hallgatom mindenkitől, hogy negatív vagyok, és így csak a rosszat fogom bevonzani, de valójában sem jó, sem rossz nem történik, minden ugyanúgy marad mindig. Én csinálok valamit rosszul? Azok írjanak, akik jártasak a témában.
2020. nov. 7. 19:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ez az amiről beszéltem.

El kell kezdened feldolgozni azt ami a jelen helyzetedet előidézi.

2020. nov. 9. 15:45
 32/34 anonim ***** válasza:
31%
Kaptál tőlem egy hatalmas karót fizikából a kérdésért.
2020. nov. 10. 14:47
 33/34 Fish1 ***** válasza:
100%
Nem a gondolatok a mérvadóak, hanem a gondolatok mögötti érzések. Ha arra gondolsz, hogy happy az élet és egy halom pénzt keresel, közben mégis nyomorultul vagy szegénynek érzed magad, akkor az érzések általi dolog érvényesül. Át lehet írni a tudatalatti programokat is kitartással, és ha eljutsz odáig, hogy a gondolatok és az érzések szinkronban vannak egymással, akkor működni fognak a dolgok.
2020. nov. 13. 18:46
 34/34 anonim ***** válasza:
50%

Hiszek benne!

És hiszek abban is, hogy azzal el lehet rontani, amikor a vágyott dolog hiányára gondolunk. Hisz a hiányt vonzzuk.

Ez nehéz dolog. Hiszen nyilván annak a pár ezer forintnak a hiányára gondolunk ami kéne a főzéshez.

Most csak egy példát mondtam. Például én párkapcsolatot akartam nagyon. Nem éreztem jól magam, hiányoltam az érzést és nem is jött össze sehogy a dolog, de sőt akkoriban még ismerkedés sem.

Aztán elolvastam a "Kérd és megadatik" című könyvet, szájbarágósan a végén feladatokkal együtt magyarázza el ezt a dolgot. És szép lassan (és nehezen), lenyugodtam. Pár hónap múlva jött is egy kapcsolat, tele olyan dolgokkal amikre vágytam.

2021. jan. 15. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!