Már egy jó ideje próbálkozom vele, de semmit (még apró dolgokat se nagyon) sikerült bevonzanom. Állandóan azt hallgatom mindenkitől, hogy negatív vagyok, és így csak a rosszat fogom bevonzani, de valójában sem jó, sem rossz nem történik, minden ugyanúgy marad mindig. Én csinálok valamit rosszul? Azok írjanak, akik jártasak a témában.
Egyébként csak figyeld meg, hogy most mire gondolsz.
Mert amire most gondolsz,azt kapod.
2020. nov. 7. 21:28
12/34 anonim válasza:
Lehet nem vagy elég figyelmes, nem fog csak úgy a sült galamb beszállni az ablakon.. ahhoz ki kell nyitni az ablakot és beizzítani a sütőt.
És nem árt magot is venni...hogy oda szokjon...
2020. nov. 7. 21:29
13/34 anonim válasza:
Szerintem igen.
2020. nov. 8. 07:17
14/34 anonim válasza:
Sajnos legalább 2 kommentetben teljesen negatív vagy, így csak negatívat (vonzasz be) ,teremtesz magadnak.
Igaz vannak ez életbeli karmák is, de a sok karma előző életbeli.
2020. nov. 8. 09:06
15/34 anonim válasza:
A gondoltaid, cselekedeteid, érzéseid összessége határozza meg a végeredményt. Ha pl. rendszeresen gondolsz arra hogy ez humbug, úgysem sikerül, negatív vagyok ne csodálkozz hogy nem sikerül.
Figyeld meg a gondolataidat, cselekedeteidet folyamatosan 1 napon keresztül.
2020. nov. 8. 09:30
16/34 anonim válasza:
"Idáig próbáltam hinni benne, de mivel sose sikerült semmit bevonzani, elérni ezzel a "törvénnyel", eléggé megroggyant a hitem benne."
Hogyan próbáltad mostanáig tudatosan alkalmazni a vonzás törvényét?
2020. nov. 8. 10:13
17/34 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a vonzás törvénye bullshitet. 0-10 éves gyerekek vajon tényleg azért fekszenek sokszor halálos betegen a kórházban, mert nem voltak elég pozitívak, és nem hittek eléggé a vonzásban?
Esetleg a szüleik hibája, mert nem tudtak elég pozitívan gondolkodni?
És minden egészséges, gazdag, bűnöző szrházi meg azért él olyan jól, mert tök pozitív a gondolkodása? Na nemár...
2020. nov. 8. 11:38
18/34 anonim válasza:
17. Azért fekszenek a kórházban mert betegek lettek. Bűnöző meg azért bűnöző mert ezt az utat választotta. Vonzás törvénye meg egy másik történet.
2020. nov. 8. 12:51
19/34 anonim válasza:
Szerintem nem az. Én tapasztaltam már többször is, hogy működik, tudatosan is be tudtam vonzani dolgokat, amire amúgy minimalis volt az esély. Viszont tény, hogy nem minden esetben működött, de én ebből azt szűrtem le, hogy nem tudom még teljesen tudatosan használni. Nem teljesen értem hogy működik (mi az ami miatt egyszer bejön másszor nem), de - szerintem - működik.
2020. nov. 8. 14:16
20/34 A kérdező kommentje:
Dehogy van fix munkahelyem. Kb bármikor elküldhetnek, egyszer már meg is tették, csak a munkatársam úgy viselkedett, mint egy bolond, és hajnali 5-kor csörgött a telefon, hogy ugorjak be helyette. Undorító beosztásban keresek undorítóan alacsony összeget. Mivel nem egyedül magamat tartom, semmire nem elég, konkrétan egy szelet csokit nem tudok magamnak venni sokszor. Ez így élet? Próbáltam bevonzani jobb munkát, nem találok. Nincs munkalehetőség. Fizetésemelés nem lesz, decembertől még munkanélküli is leszek. Imádkoztam Istenhez, próbáltam a vonzást is, semmi. Vagyis de, sikerült meggyőződnöm róla, hogy nincs vonzás törvénye
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!