Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvénye humbug?

A vonzás törvénye humbug?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje próbálkozom vele, de semmit (még apró dolgokat se nagyon) sikerült bevonzanom. Állandóan azt hallgatom mindenkitől, hogy negatív vagyok, és így csak a rosszat fogom bevonzani, de valójában sem jó, sem rossz nem történik, minden ugyanúgy marad mindig. Én csinálok valamit rosszul? Azok írjanak, akik jártasak a témában.
2020. nov. 7. 19:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%

Állj rá a témára.

Mindig működik. Ha azt gondolod, hogy nem, akkor azt kapod.

Jobb lenne ha meghallgatád, a kérd és megadatik C könyvet.

2020. nov. 8. 17:23
 22/34 A kérdező kommentje:
Láttam a Titkot filmen, olvastam a könyvet, olvastam egy másik könyvet is, ami kimondottan pénz vonzásról szól, sírtam a határtalan hála érzésétől, hallgattam meditációs cuccokat, mindezt mindennaposan, több mint egy hónapon keresztül. Ezután minek?
2020. nov. 8. 17:26
 23/34 A kérdező kommentje:
Abraham Esther Hickset is néztem, és hallgattam. Semmi nem történt. Körülbelül ennyi erővel halandzsázhattam volna valamilyen holt nyelven, gyertyák között, miközben gyógynövényeket hajigálok egy üstbe, meztelenül, csúcsos kalapban teliholdkor.
2020. nov. 8. 17:28
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor marad neked az agykontroll.

Olvasd el, ne hagyd abba.

2020. nov. 8. 17:35
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

A karmád belőled van így nem futhatsz el belőle.

Igaz van egy "hitelkereted" amibe sok minden beleférhet és ez a keret mindenkinél más méretű. De az csak hitel!

Így alapvetően a karmáddal összhangban teljesülhetnek kéréseid.

Ezt valaki egyszer úgy fogalmazta meg, hogy

Vigyázz hogy mit kérsz mert jól megkapod!

Aki folyamatosan foglalkozik a karmája ledogozásával, vagy inkább feloldásával, sokkal nagyobb lehetőségei vannak.

2020. nov. 8. 18:13
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért lehetne rossz karmám, és hogy hogyan lehet 'ledolgozni'.
2020. nov. 8. 19:00
 27/34 A kérdező kommentje:
Plusz, tényleg soha nem tudtam még semmit sem bevonzani. Természetesen rosszat sem, de jót sem.
2020. nov. 8. 19:09
 28/34 anonim ***** válasza:
75%

De. Gondolj bele. Amire gondolsz azt vonzod. Szar meló, nincs pénz.

Ezt írod, reggel ezzel kelsz.

Az energiádat változtass meg.

2020. nov. 8. 19:23
 29/34 anonim ***** válasza:

Ne ragadj le a ledolgozninál azt írtam hogy "inkább feldolgozni".

Ezzel könyvet lehet teleírni.

És egy szóval sem mondtam, hogy a karma jó vagy rossz!

Vagy hogy a te karmád milyen...

2020. nov. 9. 09:59
 30/34 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nincs jó karmám, az elmúlt években nem történt túl sok jó dolog. Főleg pénzügyi téren. Ha vannak előző életek, gondolom valami burzsuj, önző barom voltam, és most azért kell folyton csórónak lennem. Sosem irigykedtem a nálamnál gazdagabbakra, vagy ilyesmi, csak sokszor nem értem, hogy mások (sokan munka nélkül) hogyan tudnak jobban élni, míg nekem van, hogy enni sincs mit, pedig évek óta keményen dolgozom. Szó szerint folyton mínuszban vagyok, félretenni sem tudtam soha. Most már kezd nagyon gáz lenni.
2020. nov. 9. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!