Hogyan működik a vonzás törvénye?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy ha valamit nagyon akarunk vagy ha valamivel sokat foglalkozunk előbb utóbb be vonzuk. Ez hogy működik?2020. júl. 14. 23:25
2/4 anonim válasza:
Keresztanyám mesélt róla
Baj volt a szívével,donorlistára nem tehették, hogy új vesét kapjon
Megnézte a Vonzás törvénye című filmet (The Secret - 2006)
Alkalmazta a filmben hallotakat, megakart gyógyulni és megjavult a szívkamrák közti valamilye a szíve fél év alatt
Azt mondja, ha az a film nem lett volna - ő se
3/4 anonim válasza:
Igaza van az első hozzászólónak, sehogy.
Ami működhet, az önszuggeszció. Nem rajtad múló eseményt nem tudsz "bevonzani". Mások cselekedeteit nem tudod befolyásolni azzal, hogy gondolkodsz rajta.
4/4 anonim válasza:
Létező dolog. Saját példámat említsem: Egy olyan munkahelyre akartam bekerülni, ahol nagyon jó a fizetés, a légkör, minden! De nagyobb volt ott sokkal a követelmény, mint ami nekem volt. Ezért elkezdtem alkalmazni a "technikát". Fél évig kellett csináljam, de bekerültem. Kérdezhetitek, de hát hogyan ha nem volt meg hozzá nekem a követelmény? Maga a főnök hívott fel, hogy üresedés van, és szimpatikus voltam neki :) Na én azóta hiszek ebben, teljesen abszurd dolgok történtek meg velem, amit álmomban sem gondoltam volna, pozitív értelemben. Ezzel így cáfolnám is a hármast, de, hatásod van másokra is, mert a pozitív hullámok amiket keltesz az hatással lesz másokra is. Csak egy egyszerű példa. Rossz kedvű vagy, akkor a szüleid is szomorúak lesznek. Ha boldog vagy, akkor mindenki "vonzónak" talál, másnak is jó kedve lesz. Te is hatással vagy a külvilágra, ugyanúgy ahogy a külvilág hatással van Rád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!