Nekem nagyon bizonytalan, kb 25%-ban működik csak. Meg aztán mély koncentráció kell hozzá azt meg nem tudok akárhol, csak nyugodt helyen,szóval felejtős. Az a legnagyobb gáz hogy csak minden negyedik, ötödik üzenet ér célba, igy lehetetlen kommunikálni rendesen. Szóval visszatértem a hagyományos földi dolgokhoz: smsvemail messenger ilyesmi. Ezek legalább mindig odaérnek
2020. okt. 23. 22:26
2/7 anonim válasza:
Youtubon psychedsubstance nevű csatornán a pali mesélte a haverjával, hogy DMT-t és valami nitro...-nevű cuccot szívtak, ami által olyan állapotba kerültek, hogy teljesen tudtak egymással telepatizálni. Javaslom azt én is.
2020. okt. 23. 22:31
3/7 anonim válasza:
Sehogy. Egyébként azzal, hogy elolvastad az üzenetemet, már a fejedben vagyok, valamilyen szinten. Csak tovább kell vinni...
2020. okt. 23. 23:13
4/7 Grimfox válasza:
Hiába próbálod sokat, nem elég, ha sikeresen üzenetet küldesz, a fogadó félnek képesnek kell lennie észlelni azt, amit te küldtél. Vagy tudnia kell arról, hogy éppen üzenni akarsz, vagy olyan érzékenynek kell lennie, hogy akkor is észreveszi, ha nem tud róla. A legtöbb embernek vagy transzállapotban kell lennie, hogy fogadó félként működhessen, vagy erős stressz hatására spontán jön létre a kapcsolat.
2020. okt. 23. 23:18
5/7 anonim válasza:
#4 egyetértek azzal pici kiegészítéssel, hogy akkor is létrejön ha a másik ember nagyon erős érzelmi töltettel gondol valamit.
Nálam egy bolti pénztárossal történt ez meg. Gondolatban nem volt túl kedves , én meg visszakérdeztem abban a másodpercbe. Annyira kiakadt hogy olvastam a gondolatát hogy elkezdett kiabálni. Hogy merek a privát gondolataiban olvasni stb. Az egész áruház minket bámult...
2020. okt. 24. 13:12
6/7 anonim válasza:
DMT-t ayahuasca formában próbáltam és full telepátia kb. 30 emberrel.
Alá tudom támasztani az állítást.
2020. okt. 24. 14:38
7/7 anonim válasza:
Egyszer hallottam egy szót valakitől. Mindketten leírhatatlanul mély meditatív állapotban voltunk és erősen egymásra figyeltünk.
Ha véletlen képes lennél annyira átszellemülni, hogy az üzeneted ne csak egy halvány pöppenés legyen, a másik fél még akkor sem fog észlelni belőle semmit. Mi sem hallunk semmit se a rengeteg üzenetből ami publikusan száll az univerzumban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!