Csibedli kérdése:
Ha telepatikus üzenetet kapok, akkor honnan fogom tudni, hogy az tényleg az és nem én találom ki, hogy nem csak gondolom hanem azt tényleg más küldte?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 14:48
2/10 anonim válasza:
Honnan veszed hogy kapsz telepatikus üzenetet? Amúgy sehonnan!
3/10 Shai-Hulud válasza:
telepatikus = jóllakott gyógyszerész :-)
4/10 anonim válasza:
Ha biztos akarsz lenni benne, csekkold le küldőjénél!
5/10 anonim válasza:
Hogy kapj egy normális választ is, szerintem ezek bevillannak a semmiből, vagy mondjuk félálomban jelennek meg, de azt is el tudom képzelni, hogy érzés formájában jelenik meg benned.
6/10 anonim válasza:
A távgyógyszerés a telepatikus. Mint a tele-fon, tele-vízió, stb.
És vannak patikus ellenesek, ők az antipatikusok.
7/10 anonim válasza:
Minden lehetséges.. màr a kocsikat is tudjàk tàvgyógyítani lassan szerelőt se kell hívni..
8/10 anonim válasza:
ha tudsz angolul ezt a vidit ajánlom
https://www.youtube.com/watch?v=XSpxvp-KRwM
közelebb hoz a témához
9/10 anonim válasza:
Amíg azt hiszed, hogy "èn" találod ki, addig sehogy nem tudod megkülönböztetni.
10/10 anonim válasza:
Mi az üzenet tárgya?
Amúgy, ha figyelsz, a külvilágban lévő történések megmutatják majd, hogy küldték vagy kitaláltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!