Szeretném megtanulni a telepatikus kommunikáció alapjait. Valaki segítene? Esetleg egy kisfilmből is sokat tanulhatnék.
Figyelt kérdés
Kérem azokat, akik nem hisznek benne, ne írkáljanak ide. a kérdés komoly, tényleg hiszek ezekben a dolgokban, hisz az agy csodákra képes. Annyi minden van amiről az emberiség (én sem) nem tud, és ezeket a dolgokat szeretném megtanulni, vagy legalább megismerni. Ha valaki segítene, nagyon megköszönném! Hallottam olyanrol, hogy 12.21. nem a világvége, hanem egy új kor (vas kor, azaz a mostani kor után, aranykor következik be) ezt lehetséges-e az ilyes féle "képességek" felerősödésének nevezni? Köszönöm előre is a válaszokat! :)2012. aug. 16. 16:31
1/8 anonim válasza:
Dec.21 elméletekben nem hiszek! A telepátiához segítséget nem tudok,de ha próbálkozol és sikerül akkor az érdekelne!Egyébként már végeztek sok kísérletet és az egyik agyhullámos kísérlet elég meggyőző volt!Sok sikert!
2/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__1249543..
Nézd meg a 21. válaszolót! Egy régi ismerősöm, ért az ilyenekhez, ha gondolod írj neki privátot!
3/8 anonim válasza:
Én elküldtem a választ telepatikusan :)
4/8 anonim válasza:
"Annyi minden van amiről az emberiség (én sem) nem tud..."
Akkor miből gondolod, hogy majd pont te fogod tudni? És ha nincs hozzá partner, akkor kivel akarsz gyakorolni?
5/8 anonim válasza:
December 21-én leigáznak téged a reptoidok.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Könyvet tudok ajánlani. Swami panchadasi-A harmadik szemtől a tisztánlátásig. Ez elég részletesen taglalja a telepátia alapjait is. Gyakorlatokat is ismertet hozzá. Ha alapvetően empatikus alkat vagy, akkor előnnyel indulsz. Ha nem, akkor csak gyakorlás kérdése. Jó tanulást.
8/8 anonim válasza:
Ez az oldal is telepatikus kommunikációval foglalkozik, állatkommunikációval is, ajánlott irodalom is található ott: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!