Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A szubjektív kommunikáció...

A szubjektív kommunikáció tényleg működik?

Figyelt kérdés
Ki az aki próbálta már? Működött? Miből derült ki, hogy az illető tényleg megkapta az üzenetet? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi előre is!
2012. ápr. 27. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Én már többször szuggeráltam lányokat és végül az ágyamban kötöttek ki. Igaz a szuggerálás után odamentem és nagy dumás létemre kibeszéltem őket a bugyiból. Szóval tényleg működik a dolog.
2012. ápr. 27. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztos voltam benne, hogy valami humorheroldot is meg fog ihletni a kérdés....:)
2012. ápr. 27. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy látom mást nem igazán hatott meg.
2012. máj. 2. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet benne valami..Nekem volt már olyan hogy valamit nem akartam kimondani mert nem volt jogom beleszólni, de végül ugy sült el a dolog ahogy én azt kigondoltam. elég sokszor van ilyen..:) ezt most komolyan mondom.
2012. máj. 2. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:

igen, es kisgyerekeknel jobban tudod hasznalni, ok mindig fogekonyak...

Egyszer unokatesomeknal voltam, altattam a kicsit, 2 eves se volt, sirt, nem akart aludni, bele faradtam a beszedbe, lehunytam a szemem, es gondolatban uzentem, hogy biztos faradt, most aludjon el, holnap meg jatszunk...

Nem sokra ra elcsendesedett, el elaludt...

Lehet veletlen is, de ezt nem tudjuk meg

2012. máj. 2. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer az agyk. tanfolyam után a főnök üzent szubjektíven, hogy valami fontos iratot nem csináltunk meg munkaidőben.

Nem kaptam meg:)

2012. máj. 2. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
:D Ilyen volt nekem is..aztán felhívtak:)
2012. máj. 4. 10:50
 8/8 anonim válasza:
Hát lehetséges hogy van hasonló csatorna az emberekben is mint PC esetében a WI-FI noha én nem tapasztaltam hogy létezik ilyesmi minden esetre én ezt a dolgot probálom PC modjára használni de szerintem nem eredményes mert az üzenet mintha mindig utközben elveszne az éterben. Szoval nem hiszek benne. Ezzel ugyan kisérleteztem már nem is 1x és 1x tényleg ugy is éreztem hogy működött de nem lett tartós eredménye ezért inkább kamunak tartom. Hát ugyan honnan tudhatná már a másik fél hogy én mit akarok ha nem mondom meg neki? Én amit biztosan elhiszek hogy a szem a lélek tükre hasonló modon müködik mint az infra nah ugy lehet komunikálni beszéd nélkül is mert kb mintha kiolvasható lenne az információ.
2012. dec. 7. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!