Lehetséges a kommunikáció valahogy?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék kommunikálni egy halottal? Az idézés nem műkődött, és nincs információm arról, hogy ittragadt volna szellemként. De fontos lenne beszélnem vele valahogy.
Személyesen nem ismertem, 1989-ben halt meg, nem természetes halállal, ha ez fontos esetleg.
A Ouija-tábláról azt hallottam, veszélyes, ezért azt nem is próbáltam.
2011. aug. 22. 16:34
1/8 anonim válasza:
Szerintem sehogy:(
Pedig néha jól jönne.
2/8 BlackSword válasza:
sehogy nem lehet az elhunytakkal kommunikálni...
3/8 anonim válasza:
Én úgytudom hogy a szellemidézés veszélyesebb a quija táblánál
4/8 anonim válasza:
ne zaklassd fel a halottakat.mivel már régen is volt ezért biztos nem sikerül...nem maradt dolga a földön
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De csak van valami módja a szellemidézésen kívül.
Lassan oda jutok, hogy kipróbálom a Ouija táblát.
2011. aug. 25. 12:44
6/8 anonim válasza:
elmondaná nekem vki mi az a Quija tábla?
7/8 A kérdező kommentje:
Szellemidéző tábla, amin rajta vannak számok meg az ábécé, és egy kis (azt hiszem) nyíl segítségével a szellem a megfelelő betűre húzza ezt, így lehet kommunikálni. De azt szokták mondani, hogy ez veszélyes.
2011. szept. 1. 11:55
8/8 BlackSword válasza:
Annak a táblának semmi köze a misztikumhoz... Azt a kriptográfusok használják... Bár manapság már elég elavultnak számít... De azért kombinálva jól használható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!