Bizonyos emberekkel telepatikusan össze vagyok kötve, ez titeket zavarna?
Nem azért a hét fillérért, de szerintem fiatal vagy ahhoz, hogy megőrülj.
A hatalommániádat és az uralkodásodat lekéne tudni győzni:D
Engem nagyon zavar, ugyanis Én is össze vagyok kötve a párjaimmal. Ikrek osztoznak velem. Mindegyik gondjai azonnal bejönnek.
Én elviselem, mert ugye jóban és rosszban is együtt
Emlékeztet ez egy féleszű ismerősömre, az a szerencsétlen hitt az ilyesmikben. Azt képzelte, hogy ki tud szállni testéből és átjár a falakon és hallja, hogy mit csinálnak a szomszédok (arról következetesen hallgatott, hogy ezt inkább befőttesüveges hallgatózós trükkel tudta produkálni). Folyamatosan tolta az idióta agykontroll szöveget, hogy pontosan tudja, mikor mit csinálunk és hogy mit beszélünk, ezt még megfejelte azzal, hogy az energiánkat is szívja. Egyszer egy haverral mi is kihallgattuk, félreérthetetlen hangok jöttek tőlük (óóó .... óóó ....), a szülők ugye nem voltak otthon és... A legnagyobb megdöbbenésünkre egy másik fiúval ment el otthonról... A kis homó nem csak az energiánkat szívta ezek szerint :)
Már a neve sem volt valami bizalomgerjesztő, csak Mocsok Főzőnek hívta mindenki.
Te is olyan zakkant vagy, kérdező, mint a történetben szereplő szánalomkupac? Nem? Akkor fejezd be a képzelgést és térj vissza a valóságba.
Van aki nevetni jön, van aki hüledezni, vagy épp sírni.
Sokan kezdik úgy, hogy idejönnek megtéríteni a sok háborodottat, megpróbálnak először szép szóval, aztán anélkül hatni azokra, akik álomvilágba menekülnek a valóság elől. Aztán szép lassan rájönnek, hogy mindez felesleges és itt hagyják ezt a részleget és csak néhanapján néznek vissza csemegézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!