Bizonyos emberekkel telepatikusan össze vagyok kötve, ez titeket zavarna?
18/19, lehet igazad van... erre még nem is gondoltam, legalábbis így konkrétan nem. az megfordult a fejemben, hogy amit én érzékelek, "látok, hallok", az téves, még ha számomra valós is. De olyan szinten valós, hogy az nem csak egy egyszerű gondolatfoszlány. Mindenesetre eszembejutott, hogy az egészet lesz*rjam úgy, ahogy van. Ha valami intim bepillantás következik be, akkor szembenézni vele, nem bújkálni előle, és mindeközben magyasról pottyantani az egészre, és nem elhinni vagy épp komolyan venni.
Úgy vettem észre, hogy édesapámmal inkább érzelmi+képi szinten, édesanyámmal meg főlef gondolati szinten (bár vele régen úgy emlékszem volt erős, közvetlen érzelmi kapocs, de ez megszűnt, amikor felnőttem). A lányokkal meg akikkel kontaktusban vagyok, hát változó, de főleg érzelmi síkon. Szóval akik "kifinomultabb" érelmi/értelmi intelligenciájúak, nyitottak a valóságra, azokkal úgy vettem észre, hogy érzelmi és értelmi szinten is összekapcsolódok, akik meg kevésbé valóságorientáltak, és jobban azonosulnak az egójukkal, meg jobban a saját fejükben élnek, azokkal inkább csak érzelmi síkon, amiről szerintem ők nem is tudnak, nem veszik észre.
Ha több ember esetében is tapasztalsz ilyeneket akkor az a te képességed. Használd bölcsen és alázattal.
Ha visszaélsz vele lehet belőle ejnye-bejnye. És továbbra sem lehetsz biztos abban hogy az amit hallottál tényleg igaz! Illetve hogy attól jött akitől te azt hiszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!