Bizonyos emberekkel telepatikusan össze vagyok kötve, ez titeket zavarna?
Figyelt kérdés
Pl tudom, mikor nézi meg az üzenetet, amit írtam, vagy hogy mit gondol. a nap folyamán "beugrik" az a valaki, és tudom, hogy mi zajlik a fejében... néha zavaró2014. márc. 3. 20:08
11/29 A kérdező kommentje:
nyers*
2014. márc. 3. 23:42
12/29 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, sőt: örülök neki.
13/29 anonim válasza:
Igen létezhetnek ilyen dolgok, akár a manipuláció, de ne gondold, hogy azért mert spirituálisan fejlettebb vagy az átlagnál, többet is érsz. Hiába mozgatsz hegyeket, ha szeretet nincs benned, tudod.
14/29 A kérdező kommentje:
persze, ezzel tisztában vagyok. amúgy meg igenis van bennem egy rohadt nagy büszkeség arra, hogy engem olyasmi érdekel, ami az emberek 99 százalékát nem, meg nem is "hisz" benne. ez egoizmus, de nem fojtom el. az érzés jól esik, csak épp nem veszem komolyan, meg nem is hiszem el. pont úgy, ahogy azt sem veszem komolyan, "aki előtt, aki számára" megjelenik. Van még mit felismernem, de szerintem a lényeg felé törekszek (mint írtad, a szeretet, vagy minek lehet nevezni, fogalmam sincs, még nem ismertem fel úgy, ahogy kellene). köszi a hozzászólást
2014. márc. 4. 07:41
15/29 anonim válasza:
Én is telepatikusan össze vagyok kötve egy porszívóval lassan már egy patikus Dalek leszek.
.
.
.
.Svejk, a derék katona
16/29 A kérdező kommentje:
és megérkeztek a bölcs irodalmárok, akik miroslav hasek karaterének nevét használják álnévnek... akkor én meg leszek a franzin hrabal sörgyári capricciójából. még az is eredetibb :)
2014. márc. 4. 09:10
17/29 A kérdező kommentje:
ja, meg látom egy kis dr. who is be lett csempészve... :)
2014. márc. 4. 09:12
18/29 anonim válasza:
Csak vigyázz! Az értelmezés nem a te dolgod. Mert könnyen félre értheted azt, amit érzékelsz. Sőt egyáltalán nem biztos hogy minden tőle jön ami lecsapódik nálad. Sőt...
Ha össze vagy kötve, akkor nyilván valaki manipulálni akar sőt fel akar használni téged ellene. Érd tetten, hogy hol akarsz ellene fordulni.
19/29 anonim válasza:
Milyen a kapcsolat? Mentális vagy érzelmi is?
20/29 anonim válasza:
Svejk - nevű felhasználó válasza:
"tudom, hogy mi zajlik a fejében." tudod mi zajlik most a fejemben telepátikusan vagy patikusan? NO ezt kétlem én viszont tudok csevegni a porszívókkal érzelmileg meg pátikusan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!