Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi van halál után?

Mi van halál után?

Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
60-as, ez felér egy beutalóval a pszichiátriára. Vagy az anno még működő Balázs-showba.
2020. okt. 18. 23:43
 62/77 anonim ***** válasza:

Amikor ilyen szereket, DMT, LSD, alkohol (ja, az is tud) veszel igénybe, nem pont az történik, amit leírtam. Ezek a szerek képesek egyfajta többlet energiát eljuttatni a tobozmirigybe, és olyan érzékelések nyílnak fel, ami alapesetben el van zárva...jellemzően alsóbb világokra lehet rálátni, és nagyon torzítottan a tudat által. Minden egyes ember más és más (itt direkt nem írtam hogy lélek, mert nem akarlak provokálni) és egészen más megtapasztalást él át. A spirituális utak többsége semmi ilyen tudatmódosítót nem használ, mert nem a zavaros látomások elérése a cél, hanem a lélek letisztult elérése.

...de mindenképpen hasznos(lehet) egy ilyen sámán szertartás, mert része a keresésnek, és azért ad is valami extrát :)

2020. okt. 18. 23:48
 63/77 anonim ***** válasza:
Ha nem hiszel bennem halandó létdorma nem léphetsz sorainkba és pusztulásod közel jár ím dicsőséged fénye nyom nélkül vész ki a világból s emléked nem marad meg a jövő kornak
2020. okt. 18. 23:50
 64/77 anonim ***** válasza:
60-as....jó hülye nevet választottatok a klánnak :)
2020. okt. 18. 23:51
 65/77 anonim ***** válasza:
Szóval te úgy próbálod bizonyítani a lélek létezését, hogy elutasítod az objektív bizonyíték létét, így csakis szubjektíven bizonyítható be?
2020. okt. 18. 23:52
 66/77 anonim ***** válasza:
Japán eredetű suminasenn
2020. okt. 18. 23:53
 67/77 anonim ***** válasza:
Dehogy, csak ez olyan mint a látás....kinyitod a szemed és látsz, de egy vak embernek nem tudod átadni az élményt...én be tudom bizonyítani hogy van fény, de hiába világitok rá az arcára zseblámpával, ő nem tudja meglátni, hogy be van neki bizonyítva :(
2020. okt. 18. 23:57
 68/77 anonim ***** válasza:
Amúgy a vakok többsége képes a fény érzékelésére, persze ez csak mellékes érdekesség, tudom, hogy mire próbálsz rávezetni.
2020. okt. 18. 23:59
 69/77 anonim ***** válasza:
Tovább bonyolítja, hogy -hacsak nem vagy az ootsutsuki klánnak a tagja, akik lopkodják a testeket- nem is szabad "erővel" meggyőzni senkit...azaz a lélek ha kilép, ki tud más lelkeket is "lökni" a fizikai testükből, azonban ez annak a személy hitének a durva megsértése...amolyan bűncselekmény, amitől mindenki teljesen tartózkodik (kivéve gondolom az ootsutsuki klán)
2020. okt. 19. 00:02
 70/77 anonim ***** válasza:
Az élet után van a halál, ami egy állandó állapot szóval nem lehet halál után semmi. Az marad meg belőled amit mondasz leírsz vagy amilyen gondolatot átadsz a gyerekednek vagy egy másik embernek. Ennyi. Sajnálom.
2020. okt. 19. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!