Mi van halál után?
A lélek létezése evidencia :D Akik foglalkoznak vele, nem is próbálják bizonyítani, nem is akarják, hiszen van...mit kellene rajta bizonyítani :)
Számodra sem a kvarkok (gondolom, mert nem láttál még), sem a sötét anyag, sem a lélek nem létezik...de ez csak azért, mert úgy döntöttél hogy ezek nincsenek....tiszteletben tartom...de azért még vannak
Nem vagy következetes, azt akartam a példákkal mondani...a sötét anyag és energia nem létezik, senki soha nem látta (a tudomány szerint) mégis létezik szerinted....a kvark is pedig ott is van vita, a fősodor persze nem ezt mondja, de kb 3-4 párhuzamos, legalább annyira hihető és ennek ellentmondó teoria van...de ezeknek hiszel...hiszen már egy csomószor megbukott a tudomány, ezért abban hiszel.
Akik pedig állítják hogy van lélek, azoknak nem.
Ez csúnyán részrehajlás, és csak a vita önmagáért
Ezek pont csak teoretikusan létező dolgok, nem létezik kísérlet a sötét anyagra, sem a kvarkokra...rávágod hogy erre szakosodott emberek, azaz a sötétanyagosok?! :D Ezek kitalált, és folyamatosan (részben okkal)fizikus által támadott és sok (szintén szakemberek) cáfolt fogalmak...vannak akik a húrelméletere esküsznek, míg mások a holografikus világegyetemre...passz, lesz még három-négy egészen új és "ez most a tuti" teoria...ezzel nem nagyon lehet igazolni, hogy bármi ezekből létezne...de mivel ezt tolják az arcodba, ez tuti van.
Csak ismételni tudom magam, ha megkérdezed a lélektudomány szakértőit, akkor az ő válaszuk a mérvadó...nem a hotdogárusé, és nem a kínai párt főtitkáráé...szerintem :)
...de oké...miért mondja azt az a szerencsétlen Ksrisnahívő, a zen budhista monk, a tibeti papok, a bón vallás hívei, a Pálosok (bár ők régóta el vannak tűnve), a sámánok, az eszkimók, az Ausztrál benszülöttek, az európai misztikusok, a kínai csikungosok, stb...mert megtapasztalták....ezek nem hülyék, hogy olvastak egy marvel képregényt Lélek kapitány kalandjairól, és rögtön mindenki kitalálta, hogy most ezzel fog puposkodni... :D
"Egy matematikai modell" egy teória, amit sem megerősíteni sem cáfolni nem tudnak most...semmilyen kísérlet nem végezhető vele, a léte is pusztán feltételezés...ebben szeretném ha egyetértenénk.
Ami jelenleg biztos, hogy a világegyetem 95% nem látható....van, itt van, de sem látni, sem mérni nem tudjuk.
A lélek szakértői állítják hogy van lélek, kedvükre tudják használni, tudásuktól céljuktól és szintjüktől függően utazásra, kommunikációra...és ez csak a jéghegy csúcsa...minden ami igazán fontos, ezen az általunk kutatott és "megértett" 4,6 % -on kívül van.
Ha a zenére vagy kíváncsi, a zenészt kérdezd, ha a lélekre akkor a lélek emberét...tényleg nem értem miért ismételgeted hogy nincs...de ez neked zsákutca jelenleg, és egy csomó időm elment ...de legalább érdeklődsz, mégha csak a látszat kedvéért is...good luck!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!